Οργή στα Εξαμίλια!!! ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΡΟΜΑ …διασκέδαζαν σπάζοντας ΔΕΚΑΔΕΣ τάφους! -Πόσοι συνελήφθησαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΡΟΜΑ από τα Εξαμίλια αποφάσισαν το απόγευμα της Πέμπτης να μπουν στο κοιμητήριο στα Εξαμίλια και …να διασκεδάσουν σπάζοντας δεκάδες τάφους!!!

Οι κάτοικοι της περιοχής απόλυτα δικαιολογημένα είδαν εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι αυτή την κατάσταση.

Όλοι ζητούσαν τη σύλληψη των δραστών και την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ τους τιμωρία!

Για να δούμε τώρα που βρήκαν και συνέλαβαν τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΡΟΜΑ ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για τις φθορές στους τάφους αλλά και την θλίψη που προκάλεσαν στους κατοίκους των Εξαμιλίων!

…Τι να πει και τι να σχολιάσει κανείς! Αυτοί οι ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΡΟΜΑ …περνούσαν την ώρα τους ευχάριστα σπάζοντας τάφους αδιαφορώντας για την θλίψη που θα προκαλέσουν στους συγγενείς των εκλιπόντων και όχι μόνο!!! Που θα πάει αυτή η κατάσταση είναι πραγματικά απορίας άξιο!!!

Τα άτομα αυτά από τη στιγμή που έφτασαν σε αυτό το σημείο, αν συνεχίσουν να κυκλοφορούν  ελεύθερα το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσουν μελλοντικά ακόμα μεγαλύτερες ζημιές!

Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τους δράστες

Έχουμε όπως μία απορία: Ποια θα είναι η τιμωρία τους για όλη αυτή τη κατάσταση που δημιούργησαν; Για να δούμε…

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση για τη φθορά στους τάφους: ΕΞΑΜΙΛΙΑ: …Δεν ξανάγινε! -Έσπασαν 100 περίπου τάφους- Άμεση κινητοποίηση Νανόπουλου και δέσμευση στους κατοίκους -Ποια είναι τα νέα μέτρα…

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Για την υπόθεση αυτή, την Παρασκευή το βράδυ στα Εξαμίλια Κορινθίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανήλικους ημεδαπούς.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, απογευματινές ώρες της 20.4.2023, στο χώρο του κοιμητηρίου στα Εξαμίλια Κορινθίας, προέβησαν σε εκτεταμένες φθορές σε τουλάχιστον -50- χώρους ταφής νεκρών.

Τέλος, για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ακόμη ένας 35χρονος ημεδαπός για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».