ΚΙΑΤΟ: Μετά το Διμηνιό παίζουν με την υγεία και των κατοίκων σε Μούλκι και Πάσιο; -Το νερό, η γεώτρηση και τα ερωτήματα!

“Στα κόκκινα” είναι οι κάτοικοι Μουλκίου και Πασίου του δήμου Σικυωνίων! Όπως γράψαμε και σε ανάρτηση της Τρίτης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το νερό.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και σοβαρά για το τι συμβαίνει με το νερό σε αυτές τις περιοχές! Εδώ φτάσαμε στο σημείο να πληροφορούμαστε ότι θα βάλουν αρδευτική γεώτρηση που το νερό της θα χρησιμοποιηθεί για ανθρώπινη κατανάλωση και χρήση!!! Ποιος όμως πήρε την ευθύνη για μία τέτοια απόφαση;

Ποιοι παίζουν με την υγεία των δημοτών μέσα στο καλοκαίρι;

Η ΔΕΥΑΣ και ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος που για ακόμα μία φορά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στο ΣΟΒΑΡΟ θέμα του ΝΕΡΟΥ πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους κατοίκους σε μία σειρά από ερωτήματα!

Τα ερωτήματα αυτά πρόλαβε και τα έστειλε ήδη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μ. Λέγγας στη ΔΕΥΑΣ.

Αυτό που απομένει είναι ποιες απαντήσεις θα δοθούν (φανταστείτε να μην δοθούν)!!!

Το έγγραφο από τον Μ. Λέγγα στη ΔΕΥΑ του δήμου Σικυωνίων:


ΣΣ. Έφτασε από ότι φαίνεται ο καιρός που ο δήμαρχος θα πληρώσει τα ψεύτικα λόγια που γέμιζε τους δημότες στο θέμα του νερού και έπαιζε με την ψήφο τους σε κάθε προεκλογική περίοδο!

Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ήδη στην περίπτωση με το νερό στο Διμηνιό έχει μπλεξίματα ο Σταματόπουλος και ελέγχεται για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΜΠΤΩΜΑΤΑ! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Έγγραφο “φωτιά” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον δήμαρχο! -Να ελεγχθεί για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ!!!)

Μείνετε συντονισμένοι…

Κ.Ν