Πάλι στον Ισθμό βρέθηκε ο Νίκας …για να κάνει δηλώσεις! -Μίλησε και για τους χώρους υγιεινής αλλά…

Πάλι στον Ισθμό βρέθηκε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας …για να κάνει δηλώσεις!

Μόνο κε Νίκα που οι διαγραμμίσεις σε αυτό το δρόμο, η κατασκευή τουαλετών και το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης…κτλ, ΔΕΝ είναι τα ΜΕΓΑΛΑ έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα αποτελέσουν πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών! Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια ακούμε και ο Ισθμός τουριστικά δεν αξιοποιείται! Αυτή είναι η ουσία κε Νίκα

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Αυτοψία του Π. Νίκα στις εργασίες που υλοποιούνται με γοργούς ρυθμούς από την Περιφέρεια στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου, καθώς και επίσκεψή του στο περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης της Περιφέρειας το οποίο λειτουργεί στον πιο πάνω χώρο και σύντομα θα αναβαθμιστούν οι υποδομές του.

“Υλοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στην περιοχή του Ισθμού, έτσι ώστε η είσοδος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι αυτή που αρμόζει” σημείωσε ο Π. Νίκας, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες τόσο προς το προσωπικό που στελεχώνει το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, όσο και αυτό που φροντίζει για την εξαιρετική κατάσταση των χώρων υγιεινής που έχει κατασκευάσει η Περιφέρεια στην περιοχή του Ισθμού…”

Κ.Ν