“Προκλητική η στάση του Κούγια και του στενού του συνεργάτη γνωστού φούρναρη της Κορίνθου -Ο πρόεδρος της Κορίνθου προκαλούσε και έβριζε…”

Από τη διοίκηση του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ανακοινώνεται:

“Προφανώς ο κ. Κούγιας είναι σε σύγχυση…

Το Δημοτικό Γήπεδο των Μεγάρων ήταν ένα ακόμη γήπεδο της Ελλάδας στο οποίο για πολλοστή φορά ο κ. Κούγιας έδωσε άλλη μια από τις γνωστές στον κόσμο του ποδοσφαίρου «παραστάσεις» του.

Ο πρόεδρος της Κορίνθου εκθέτοντας τον εαυτό του αλλά και την ομάδα του, προκαλούσε και έβριζε διοικητικούς παράγοντες και φιλάθλους του Βύζαντα, με αποτέλεσμα να εξελιχτεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Σε έναν αγώνα όπου πριν την έναρξη του οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κορίνθου κάθονταν μαζί με τους οργανωμένους Μεγαρίτες φιλάθλους και συζητούσαν χωρίς να έχουν χωρίσουν κάτι μεταξύ τους.

Σε έναν αγώνα όπου η διοίκηση του Βύζαντα υποδέχτηκε και φιλοξένησε στην εξέδρα των γηπεδούχων το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κορίνθου κ. Νίκο Σταυρέλη, λαμβάνοντας ευχαριστίες από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Και όμως στον ίδιο αγώνα όπου η διοίκηση του Βύζαντα σε συνεργασία με την διοίκηση του Α.Τ. Μεγάρων είχαν μεριμνήσει για την τοποθέτηση των φιλάθλων της Κορίνθου στην θύρα των φιλοξενουμένων, ο κ. Κούγιας συνοδευόμενος από κάποιον κύριο (που απ’ ότι μάθαμε είναι … φούρναρης), προτίμησε να μην καθίσει με τους φιλάθλους της ομάδας του επιλέγοντας να καθίσει στην σκεπαστή εξέδρα των vip του Βύζαντα, προκαλώντας τον κόσμο με την έναρξη του παιχνιδιού.

Με την προκλητική στάση του κ. Κούγια και του στενού του συνεργάτη γνωστού φούρναρη της Κορίνθου στην επίτευξη του νικητήριου τέρματος των φιλοξενούμενων να συνεχίζεται, οι φίλαθλοι του Βύζαντα έχασαν την υπομονή τους, απαιτώντας από την Αστυνομία την μεταφορά των εν λόγω παραγόντων στην εξέδρα που φιλοξενούνταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κορίνθου, όπως και έγινε.

Προφανώς λοιπόν ο κ. Κούγιας είναι σε σύγχυση για όλα όσα μετέφερε και για όλα όσα γράφτηκαν…

Μάλλον θα ήταν σε άλλο γήπεδο!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ