Προς ιατρικό σύλλογο Κορινθίας: Ανακοίνωση για την κοπέλα που έχασε τη ζωή της θα βγάλετε;

Σε πρόσφατη ανακοίνωση από τον ιατρικό σύλλογο Κορινθίας αναφέρεται:

Πολύ σωστά έβγαλε ανακοίνωση ο ιατρικός σύλλογος για ένα γιατρό που …έφυγε από τη ζωή!

Προκαλεί όμως πολλά ερωτηματικά η “σιωπή” του ιατρικού συλλόγου Κορινθίας για το περιστατικό που έγινε πριν λίγους μήνες με ιδιωτική κλινική στην Κόρινθο όπου μία κοπέλα έχασε τη ζωή της!

Για τέτοιου είδους ΣΟΒΑΡΑ περιστατικά ο ιατρικός σύλλογος Κορινθίας …δεν βγάζει ανακοινώσεις; Χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή! Αυτό …δεν τους λέει τίποτα; Η Κόρινθος και η Κορινθία …βούιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα! Το θέμα έπαιξε και σε αθηναικά ΜΜΕ! Από τον ιατρικό σύλλογο Κορινθίας …σιγή ιχθύος! Αφήνουμε τα σχόλια στους Κορίνθιους…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οργισμένοι oι γονείς της άτυχης Αλεξάνδρας -Τι αναφέρουν για τον γιατρό… -…Σιγή ιχθύος από την ιδιωτική κλινική!

-Για το θέμα αυτό αναμένουμε ακόμα απαντήσεις τόσο από την ιδιωτική κλινική όσο και από τον ιατρικό σύλλογο Κορινθίας! Αναμένουν απαντήσεις και οι Κορίνθιοι! Για εμάς το θέμα δεν έχει ξεχαστεί! Θα ρωτάμε μέχρι να λάβουμε απαντήσεις… γιατί μία νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της! Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση αυτής της οικογένειας!

Κ.Ν