“Βαρύγδουπη” ανακοίνωση της Μ. Σούκουλη στους Κορίνθιους: “Προσωπικά περιορίζω στο ελάχιστο…”

Εδώ ο κόσμος …χάνεται και η βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη “ξαναχτυπά” με μία ανάρτησή της στο facebook όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Φίλες και φίλοι είναι η Ώρα να αναλάβει ο καθένας μας την Ατομική ευθύνη που του αναλογεί προκειμένου να προστατεύσουμε το ύψιστο αγαθό της Δημόσιας Υγείας. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και του αρμόδιου Υπουργείου. Προσωπικά, περιορίζω στο ελάχιστο αναγκαίο την πολιτική μου δραστηριότητα με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες αλλά και στους συνεργάτες μου…”.

Η Μ. Σούκουλη την στιγμή που είναι αυτονόητο ότι η χώρα (και όλος ο πλανήτης) είναι σε επιφυλακή λόγω του ιού θεωρεί ότι πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για να μας αναφέρει ότι θα περιορίσει στο ελάχιστο αναγκαίο την πολιτική της δραστηριότητα με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες!!!

Να αναμένουμε λοιπόν από τους άλλους 299 βουλευτές ανακοίνωση σαν της Μ. Σούκουλη;

Και τώρα που η Μ. Σούκουλη θα περιορίσει στο ελάχιστο αναγκαίο την πολιτική της δραστηριότητα …μήπως να ανησυχήσουν οι Κορίνθιοι τι θα γίνει με τα μεγάλα έργα που αφορούν την Κορινθία; Αλήθεια από που να αρχίσουμε γράφοντας για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το νομό και οι Κορίνθιοι βουλευτές …τα παρακολουθούν απαθείς!

Ίσως να στεναχωρήσει ιδιαίτερα την Σούκουλη γιατί δεν θα μπορούν να γίνουν πλέον εκδηλώσεις σαν και και αυτές που αρέσουν και που έκανε πρόσφατα η ίδια (το αφιέρωμα στη γυναίκα) …φέρνοντας την Ντόρα Μπακογιάννη στην Κορινθία! (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “Μαριλένα …εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν! -…Τι κέρδισε η Κορινθία από την παρουσία της Ντόρας;”

ΣΣ. Ο καθένας απλά μπορεί να κάνει τα σχόλιά του…

Κ.Ν