Σάλος με την Κορινθιακή επιχείρηση που διακινούσε παράνομους μετανάστες! -Ένα σωρό “καυτά” ερωτήματα! -Οι απαντήσεις …μάλλον θα έρθουν από τα υπουργεία! (βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αναφορά μας την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την Κορινθιακή επιχείρηση η οποία έφτασε στο σημείο να ομολογεί ότι εργαζόμενός της μετέφερε με αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας παράνομους μετανάστες!!!

…Τι συνέβη λοιπόν στη Σάμο!

Για την ώρα δείτε το σχετικό βίντεο που έπαιξε σε ΜΜΕ και αφορά την Κορινθιακή επιχείρηση:

Αυτά που είδατε στο παραπάνω βίντεο είναι το ελάχιστο σε αυτά που πληροφορούμαστε!

Με το που ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ και έχοντας τα στοιχεία που ψάχνουμε, οι αναρτήσεις μας θα είναι ονομαστικές και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. ΟΣΟ δεν λαμβάνουμε απαντήσεις ΤΟΣΟ θα επιμένουμε!

Γράφουμε λοιπόν ξανά: Υπάρχουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που θα κληθούν να απαντήσουν οι ιδιοκτήτες της εν λόγω Κορινθιακής επιχείρησης που …τρομάρα τους θέλουν να ασχοληθούν και με την πολιτική! Ψάχνουμε αυτές τις μέρες το θέμα ακόμα περισσότερο πριν ακολουθήσουν οι δικές μας αναρτήσεις και εκεί δεν θα πρόκειται μόνο για μία ανάρτηση αλλά για συνεχόμενες αναρτήσεις! Και όσο δεν υπάρχουν απαντήσεις τόσο θα επιμένουμε …στα υπουργεία! Θα ψάξουμε τις απαντήσεις εκεί!

Προβλέπεται “τσουνάμι” αποκαλύψεων για τον τρόπο που λειτουργεί η εν λόγω εταιρεία… η οποία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν! Αυτή τη φορά μάλλον θα βουίξει όχι μόνο η Κορινθία αλλά το πανελλήνιο αφού εκτός από τα υπουργεία που θα απευθυνθούμε θα στείλουμε τις αναρτήσεις μας και σε μεγάλα αθηναικά ΜΜΕ!

Κ.Ν