Στον υπουργό το θέμα της αστυνόμευσης στο Κιάτο -“Βουίζει” η περιοχή με τους νεαρούς “καμικάζι” και την απόπειρα απαγωγής ΑΝΗΛΙΚΩΝ μαθητριών

Το σοβαρό θέμα που ανέδειξε η korinthiannews.gr για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος στο Κιάτο (για υπενθύμιση δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Ξεφεύγει η κατάσταση -Προσπάθησαν να απαγάγουν δύο ανήλικες μαθήτριες! -Τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή…έφτασε στον υπουργό όπου και κατατέθηκε η σχετική ερώτηση:

Για υπενθύμιση στις 09 Φεβρουαρίου 2022 είχαμε αναφέρει μεταξύ άλλων: Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτησή μας για τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ οδηγούς δικύκλων, που κυκλοφορούν …και σηκώνουν στον αέρα το Κιάτο και τις γύρω περιοχές από τους θορύβους και τους επικίνδυνος ελιγμούς που κάνουν!

Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει άμεσα! Αν οι γονείς δεν μπορούν να συνετίσουν τα παιδιά τους ας το κάνει η αστυνομία!

Αυτή η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί!

Η αστυνομία στο Κιάτο έχει με πολλά θέματα να ασχοληθεί καθώς υπάρχει προβληματισμός σε θέματα εγκληματικότητας!

Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες πληροφορηθήκαμε ότι άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο ΑΝΗΛΙΚΕΣ μαθήτριες στην πόλη του Κιάτου και προσπάθησαν να τις απαγάγουν αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν!

Ίσως χρειάζεται ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Κιάτου προκειμένου να αυξηθούν οι περιπολίες και οι πολίτες να αισθάνονται πιο ασφαλείς…”. (για τη συνέχεια του άρθρου δείτε εδώ)

Κ.Ν