Συμπλοκή των μεταναστών σήμερα στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου- Άμεσα τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο!

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου, εκεί που έχει δημιουργηθεί η ανοιχτή δομή μεταναστών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr υπήρξε συμπλοκή μεταναστών με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία και να καταφθάσουν άμεσα τα ΜΑΤ στο σημείο, αλλά χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν, γιατί το επεισόδιο έληξε χωρίς να βγούνε μαχαίρια, όπως την προηγούμενη φορά και να καταλήξουν μετανάστες στο νοσοκομείο Κορίνθου (για υπενθύμιση δείτε εδώ). Αυτή τη φορά ο καυγάς περιορίστηκε σε μπουνιές και κλωτσιές…

Αυτό το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι η άμεση επέμβαση της αστυνομίας. Έφτασαν στο σημείο εγκαίρως …γιατί δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση!

Αποφεύγουν τις δηλώσεις για το πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου που έχει γεμίσει μετανάστες… αλλά οι Κορίνθιοι γνωρίζουν!

ΣΣ. Αυτά συμβαίνουν στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου με τους επιπλέον μετανάστες που έφερε πρόσφατα η κυβέρνηση, στο κέντρο της πόλης, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ με την ανοχή των Κορίνθιων πολιτικών μας …οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν πως δεν βλέπουν!

Και από την άλλη έχουμε και τις …προκλητικές δηλώσεις κάποιων πολιτικών μας, όπως έκανε ο Ταγαράς τελευταία (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση)

Κ.Ν