…Τι άλλο ετοιμάζουν στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο; -Η στάση των Κορίνθιων πολιτικών, του περιφερειάρχη και του δημάρχου Κορινθίων!

Σε σχόλιο αναγνώστης μας ανέφερε: «ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

Σίγουρα το θέμα αυτό θα το ψάξουμε για να δούμε αν γίνονται επιπλέον εργασίες στο χώρο!

Αν όμως ισχύουν αυτά που αναφέρει παραπάνω ο αναγνώστης μας αναρωτιόμαστε:

…Τι φτιάχνουν πάλι στον ιστορικό χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο που είναι γεμάτος με μετανάστες; Μέχρι και νηπιαγωγείο θα υπάρχει στο χώρο! (δείτε την ανάρτηση: Στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο …ετοιμάζονται για τα εγκαίνια στέγασης του νηπιαγωγείου!)

Και από την άλλη έχουμε τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τους συνεργάτες του να μην επιθυμούν την αξιοποίηση του χώρου ώστε να γίνει το διοικητήριο εκεί, αλλά στην Ποσειδωνία!!!

Ίσως ο περιφερειάρχης αλλά και οι Κορίνθιοι πολιτικοί μας για …κάποιους λόγους επιθυμούν στον συγκεκριμένο χώρο να βρίσκονται μόνο μετανάστες! ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των πολιτικών του νομού αλλά και του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου που επι θητείας του λειτούργησε για πρώτη φορά και η ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Οι Κορίνθιοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το τι γίνεται με τους μετανάστες στην Κόρινθο!

ΣΣ. Βλέπουμε σε τι κτήρια μένουν οι μετανάστες στην Κόρινθο και τις σκηνές που μένουν οι σεισμοπαθείς σε άλλες περιοχές της Ελλάδας! Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει…