…Το θέμα ξέφυγε! Ερώτηση και στον υπουργό για τη δημιουργία της ΜΕΘ για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Ερώτηση στον υπουργό κατέθεσε βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκληθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά τη δημιουργία της ΜΕΘ για τον κορονοϊό!

Βουλευτές, γιατροί και εργαζόμενοι έχουν εκφράσει τοις επιφυλάξεις τους και τους φόβους τους για την δημιουργία της ΜΕΘ για τον κορονοϊό στην “καρδιά” του νοσοκομείου …αλλά κάποιοι στο νοσοκομείο κάνουν πως δεν βλέπουν!

Ακόμα και στη συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου κ. Καρπούζης ΔΕΝ αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που υπάρχουν θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία των εργαζομένων από τη δημιουργία αυτής της μονάδας ( ΜΕΘ για τον κορονοϊό) που χωροταξικά δεν μπορούσε να “αντέξει” το νοσοκομείο Κορίνθου!

Ο κ. Καρπούζης επικεντρώθηκε κυρίως στο ότι υπάρχει κατάλληλος εξαερισμός και γενικότερα η ΜΕΘ τηρεί τις προϋποθέσεις που χρειάζεται! Για τα άλλα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από τη δημιουργία αυτής της μονάδας καμία αναφορά από τον κ. Καρπούζη (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “Νοσοκομείο Κορίνθου: Ο νεκρός πως “κατεβαίνει” στο νεκροτομείο; -Τι ΔΕΝ είπε ο διοικητής στη συνέντευξη για τους κινδύνους από την ΜΕΘ για τον κορονοϊό!”

Δείτε και την ερώτηση προς τον υπουργό από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Α. Μυλωνάκη:

Κ.Ν