“Το να αγαπάς είναι να κάνεις το θέλημα του Θεού”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Το να Αγαπάς Είναι να Κάνεις το Θέλημα του Θεού

Στις 6 Δεκεμβρίου 1993 η  Παναγία λέει:

Αυτές τις μέρες περισσότερο από κάθε άλλη φορά, δίνω μηνύματα για να δυναμώσω την πίστη σας και να σας υπενθυμίσω την ουράνια πραγματικότητα. Κάνω συνεχώς έκκληση για Ειρήνη και απευθύνω μηνύματα για Ενότητα και Συμφιλίωση μεταξύ αδελφών. Ήρθα περίλυπη και δακρυσμένη από τον ουρανό για να σας πληροφορήσω πόσο απομακρυσμένοι είστε από τον Θεό. Ήρθα να ζητήσω από όλους σας να συμφιλιωθείτε με το Θεό και αναμεταξύ σας και να μην κάνετε άλλες διακρίσεις ανάμεσά σας, «γιατί όποιος επικαλεστεί το Όνομα του Κυρίου θα σωθεί.” Δεν εγκατέλειψα ποτέ κανένα.

Ήρθα με όρους ειρηνικούς, ακόμη και στους τελευταίους από σας, για να διακηρύξω την Ειρήνη του Θεού, και ικέτεψα τούτη τη γενεά να υψώσει τα μάτια και να αναζητήσει το Θεό και να προσφέρει θυσίες στο Θεό. Ήρθα στις μέρες σας όπου πολλοί από σας έχουν αποξενωθεί από την εν Θεώ ζωή. Ήρθα να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι αληθινός μαθητής του Θεού είναι εκείνος που κάνει το Θέλημα του Θεού:.

Το να αγαπάς είναι να κάνεις το Θέλημα του Θεού.

Βασούλα, ο Θεός με έστειλε να γιατρέψω πολλούς από σας, αλλά δεν σεβάστηκαν τα καλέσματά Μου και δεν τους έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Ο Ύψιστος Με έστειλε να σας συγκεντρώσω σε μεγάλα πλήθη και να σας μάθω πως η Αγάπη είναι η πεμπτουσία ολόκληρου του Νόμου.

Κόρη Μου, η Ψυχή Μου θλίβεται γιατί ως αυτή τη μέρα αδιαφορούν για τις ευλογίες που στέλνει ο ουρανός. Επειδή δεν αναγνώρισαν την αξιοπιστία και την ουσία του Μηνύματος που προέρχεται από το Θεό, οι άνθρωποι προσπαθούν μέχρι σήμερα να προωθήσουν τις δικές τους ιδέες. Κι έτσι απομάκρυναν επιδέξια το Λόγο και τα Βήματά Μου τα σκέπασε ανθρώπινο χέρι από φόβο για το τι θα πει ο κόσμος. Αν είχαν στηρίξει την ελπίδα τους σε Μένα και Με είχαν εμπιστευθεί … πόσο θα είχαν ωφεληθεί περισσότερο από τη μεταστροφή εκείνων τους οποίους συνεχίζουν να απορρίπτουν!… Εργάσου, μικρή, για τον Κύριο, και επίτρεψέ Του να χαράξει πάνω σου το Σχέδιό Του όλο. Πλησιάζει ο καιρός που ο Κύριος θα θέσει στον καθένα σας τις ερωτήσεις αυτές:

«Αγάπησες τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου; Είναι δυνατό να μην έχεις αντιληφθεί ακόμη το Θέλημα του Θεού; Έκανες ό, τι μπορούσες για να διατηρήσεις την ειρήνη; Όταν ο εχθρός σου πεινούσε, του πρόσφερες φαγητό από το τραπέζι σου; Όταν διψούσε, του έδωσες να πιει; Γιατί ό,τι δίνεις, το δίνεις χωρίς αγάπη;»

Σας ζήτησα προσευχές. Πολλοί από σας προσεύχονται, αλλά χωρίς αγάπη. Πολλοί από σας νηστεύουν, αλλά χωρίς αγάπη. Πολλοί από σας μιλούν για τα μηνύματά Μου, αλλά ελάχιστοι τα ακολουθούν επειδή απουσιάζει η αγάπη απ’ τις καρδιές σας. Υποκλίνεστε και τηρείτε το γράμμα του Νόμου, αλλά δεν έχετε εννοήσει την καρδιά του Νόμου.

Πολλοί από σας μιλούν για ενότητα, ωστόσο είστε οι πρώτοι που καταδικάζετε εκείνους που την εφαρμόζουν, γιατί δεν έχετε αγάπη. Αν εφαρμόζετε αυτά που σας ζητώ χωρίς αγάπη, είστε ακόμη στο σκοτάδι. Είστε ακόμη υπέρ του πολέμου και όχι υπέρ της Ειρήνης. Πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζετε τίποτε. Όταν σας κάλεσα να συμφιλιωθείτε, αφού αποτελείτε όλοι μέρος ο ένας του άλλου, δεν εισακούστηκα. Και σήμερα φωνάζω σε όλους σας:

Ζήστε τα μηνύματά Μου!

Ανανεωθείτε με τη χάρη του Θεού, με την Αγάπη Του, και μάθετε να αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Να είστε καλοί και άγιοι! Μην ξεγελάτε τους εαυτούς σας, μικρά παιδιά, ακολουθώντας επιθυμίες απατηλές. ΑΓΑΠΗ, είναι το να ζείτε σύμφωνα με την Αλήθεια. Δεν διαβάσατε ότι «αν μοιράσεις όλα τα υπάρχοντά σου και αν παραδώσεις στη φωτιά το σώμα σου για να καεί, αλλά δεν έχεις αγάπη, σε τίποτα δεν σε ωφελεί»; Δεν καταλάβατε ότι όταν πληγώνεται ένας από σας, όλα τα μέλη του Σώματος του Χριστού πληγώνονται και υποφέρουν μαζί του; Όταν πληγώνετε τον πλησίον σας, πληγώνετε το Σώμα του Χριστού, όχι τον πλησίον σας. Μπορείτε να πείτε:

“Πλησίασα τον Θεό με σεβασμό,
με ειλικρίνεια και αγάπη.”

«Πότε;» θα σας ρωτήσει, «πότε ήρθες σε Μένα με σεβασμό, με ειλικρίνεια και αγάπη; To Σώμα Μου το ακρωτηρίασες, Με έκρινες, Μου φέρθηκες προσβλητικά, Με συκοφάντησες, Με πρόδωσες με ψευδολογίες. Περιφρονήθηκα και απορρίφθηκα, δυσφημίστηκα ολότελα από τα χείλη σου, πότε λοιπόν ήρθες σε Μένα με σεβασμό, με ειλικρίνεια και αγάπη; Σου ζητώ να δώσεις σαφή απόδειξη της αγάπης σου για Μένα.»

Παιδιά Μου, αντιληφθείτε για ποιο λόγο ο διάβολος επωφελήθηκε από την αδυναμία σας και σας παρέσυρε σε πόλεμο. Ο Χριστός ήρθε κοντά σας πεινασμένος και δεν Του δώσατε να φάει. Ήρθε κοντά σας διψασμένος και δεν του δώσατε να πιει. Ήρθε σαν ξένος και δεν τον δεχθήκατε αλλά του φερθήκατε όπως θέλατε. Παιδιά Μου, η αγάπη σας δεν πρέπει να είναι μόνο λόγια στα χείλη, αλλά κάτι που βγαίνει απ’ την καρδιά σας. Η αγάπη σας πρέπει να είναι κάτι ζωντανό και δραστήριο. Είμαι μαζί σας για να σας βοηθήσω.

Σας ευλογώ όλους με τα λόγια αυτά: οτιδήποτε κάνετε να το κάνετε με την καρδιά σας, με αγάπη. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…