Το πρώτο μεγάλο παιδικό φεστιβάλ της Κορίνθου -Είσοδος ελεύθερη

“Το πρώτο Μεγάλο Παιδικό Φεστιβάλ της Κορίνθου είναι γεγονός!

Ο Δήμος Κορινθίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο πρώτο Μεγάλο Παιδικό Φεστιβάλ της Κορίνθου, ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο παιχνίδι, δημιουργία, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Στις 6 και 7 Ιουνίου, η Πλατεία Φλοίσβου στο Λιμάνι της Κορίνθου μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο χώρο ψυχαγωγίας και δημιουργικής έκφρασης, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλήθος δωρεάν δραστηριοτήτων και εργαστηρίων.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει:
• VR εμπειρίες και νέες τεχνολογίες
• 3D Printing και 3D Ζωγραφική
• Τοξοβολία
• Ομαδικά παιχνίδια
• Face Painting
• Δημιουργικά εργαστήρια και κατασκευές
• Μουσικοθεατρικές δράσεις
• Διαδραστικές δραστηριότητες με θέμα τη θάλασσα

Ξεχωριστή στιγμή του φεστιβάλ θα αποτελέσει η μεγάλη συναυλία της αγαπημένης Marseaux το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21:00, σε μια μοναδική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις και τη συναυλία είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγαλύτερη παιδική γιορτή του καλοκαιριού για ένα διήμερο γεμάτο χαμόγελα, παιχνίδι, δημιουργία και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ημερομηνίες: 6 και 7 Ιουνίου
Ώρα δράσεων: 17:30-20:30
Χώρος: Πλατεία Φλοίσβου, Λιμάνι Κορίνθου
Είσοδος: Ελεύθερη

Διοργάνωση: Δήμος Κορινθίων”, αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων