«Τρέμουν την οργή των πολιτών του δήμου Σικυωνίων…”

…Πήγαινε γυρεύοντας η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου και φυσικά ο ίδιος ο δήμαρχος και όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσαν τους δημότες και δημοτικούς συμβούλους και τώρα είναι …με την πλάτη στον τοίχο!!!

Εκτός από τα σοβαρά αδικήματα που εκκρεμούν σε βάρος της ΔΕΥΑΣ αλλά και του δημάρχου Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλου ως πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΣ έρχονται και οι πολιτικές ευθύνες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Σταματόπουλος!

Αυτή τη φορά …κατάφεραν το ακατόρθωτο! Ξεσηκώνουν και άλλο τους δημότες όσο πλησιάζουν οι εκλογές! Τόση δυσαρέσκεια των δημοτών δεν είχε αντιμετωπίσει ξανά ο Σταματόπουλος και φαίνεται να χάνει τον έλεγχο μαζί με τους συνεργάτες του!

Έφτασαν πλέον σχεδόν όλοι οι αιρετοί της αντιπολίτευσης να ζητούν την παραίτηση του Φιακά από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΣ!!! Κάτι ανάλογο δεν θυμόμαστε να έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο στο δήμο Σικυωνίων αλλά σε κανέναν άλλο δήμο της Κορινθίας με συνεργάτη δημάρχου ως πρόεδρο σε ΔΕΥΑ!!!

…Άλλο ένα επίτευγμα της δημοτικής αρχής του Σταματόπουλου καθώς οι εκλογές πλησιάζουν!!! Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: …Βουίζει ο τόπος! -Ζητούν την παραίτηση του Φιακά και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις! -Για τον δήμαρχο …πέρα βρέχει!

Από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

«Τρέμουν την οργή των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων.

Πέρα από τις πολύ σοβαρές ποινικές ευθύνες για τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.  έφθασε η ώρα για να αποδοθούν και οι πολιτικές  ευθύνες από τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων.

Η Δημοτική αρχή του Δήμιου Σικυωνίων και η Δ.Ε.Υ.Α.Σ, υδροδότησαν με βρώμικο και επικίνδυνο για την υγεία των δημοτών νερό, την Κοινότητα Διμηνιού Κορινθίας, και όχι μόνο, για πολλά χρόνια, χωρίς  να ενημερώνουν τους Δημότες ότι το νερό είναι ακατάλληλο για πόση και μαγειρέματα, αλλά  μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας.

Τα αποτελέσματα γνωστά. Φθάσαμε στο σημείο, ένεκα της ποιότητας του νερού, να νοσηλευτούν  και μικρά παιδιά στο Νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας από σαλμονέλα.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τους δημότες του Διμηνιού με αγωγή που κατέθεσαν σε βάρος 12 συμπατριωτών μας από τους οποίους ζητάνε αποζημιώσεις !!!  2,4 εκ. ευρώ.

Σε λίγο θα διεκδικήσουν και αποζημιώσεις και από τους δημότες της πόλης του Κιάτου και όχι μόνο.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον «Ξενοδόχο», τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, που ετοιμάζονται στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές να τους αποπέμψουν από τη Διοίκηση του Δήμου, που τον θεωρούν ιδιοκτησία τους και τον λειτουργούν με καθεστωτικές και αυταρχικές συμπεριφορές.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις και το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να ενεργήσουν και να πάρουν αποφάσεις για να αποπεμφθεί άμεσα ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. φερέφωνο και αχυράνθρωπος του Σ.Σ».