…Τώρα μάλιστα! -Οι ξενοδόχοι Κορινθίας έστειλαν επιστολή στους Κορίνθιους βουλευτές και ελπίζουν…

Στην παρακάτω επιστολή η ένωση ξενοδόχων Κορινθίας προς τους υφυπουργούς και βουλευτές της Κορινθίας, αποτυπώνει τον έντονο προβληματισμό και την δυσαρέσκεια των ξενοδόχων, ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενώνων της περιοχής τους, για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ.

Με τη σειρά μας αναρωτιόμαστε σοβαρά αν οι ξενοδόχοι στην Κορινθία περιμένουν με αυτή την επιστολή τους να βρεθεί ουσιαστική λύση στον προβληματισμό που έχουν!

Γιατί μπορεί η Κορινθία να έχει την τύχη να έχει υπουργούς και βουλευτές στη βουλή αλλά έχει την ατυχία να έχει αυτούς που συνηθίζουν …να κάνουν πως καταγράφουν τα προβλήματα στις εκλογές και μετά …να εξαφανίζονται!

Οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές της κυβέρνησης Ταγαράς, Δήμας και Σούκουλη, συνήθως δεν αντιδρούν και είναι “παρατηρητές” των σοβαρών προβλημάτων και ο Ψυχογιός από την άλλη συνηθίζει να μένει το πολύ σε κάποια επερώτηση αντί να είναι πιο δραστήριος και διεκδικητικός!

Επίσης ο Ψυχογιός ως βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα ίδια που κάνουν και οι σημερινοί της ΝΔ, “παρατηρούσε” δηλαδή και αυτός τα σοβαρά προβλήματα! …Αυτούς δυστυχώς έχουμε!

Η επιστολή της ένωσης ξενοδόχων Κορινθίας: