Στο Κιάτο κάνει τη διαφορά! -Τι συμβαίνει πλέον και στα χωριά…

Το βλέπουν πλέον και το συζητάνε όλοι!

Το Κιάτο …γυρίζει την πλάτη στον νυν δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο!

Φάνηκε τόσο από το δυνατό ψηφοδέλτιο του Δ. Πιστεύου στο Κιάτο όσο και από την συγκέντρωση την περασμένη εβδομάδα στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου!

Στο Κιάτο ο Πιστεύος ομολογουμένως αφήνει πίσω τον Σταματόπουλο!

Τα χωριά τώρα είναι το ζητούμενο τι στάση θα κρατήσουν!

Γιατί για να έχει την όποια τύχη στις εκλογές ο Σταματόπουλος πρέπει να έχει ΜΕΓΑΛΗ αποδοχή από τα χωριά έτσι ώστε να …ισορροπήσει κάπως το Κιάτο!

Τι συμβαίνει όμως! Ενώ ο Σταματόπουλος φαινόταν αρχικά να τα πηγαίνει καλά στα χωριά όσο περνούν οι μέρες …έχει απώλειες! Ειδικά μετά την συγκέντρωση του Πιστεύου την περασμένη εβδομάδα το κλίμα φαίνεται σιγά – σιγά να επηρεάζει και τα χωριά!

Επίσης ο Πιστεύος έχει το ΣΟΒΑΡΟ πλεονέκτημα καθώς τα τόσα χρόνια θητείας του Σταματόπουλου έχουν κουράσει και τους κατοίκους των χωριών. Εξάλλου στα περισσότερα χωριά δεν έχει γίνει κάποιο σημαντικό έργο! Εδώ δεν λύνονται ακόμα και τα απλά καθημερινά προβλήματα των κατοίκων! Τα έργα ανάπτυξης έχουν …πάει περίπατο! Κάθε φορά στις εκλογές ο Σταματόπουλος έρχεται να δεσμευτεί τα ίδια (ή σχεδόν τα ίδια) τα οποία ποτέ δεν κάνει!

ΣΣ. Το έχουμε γράψει από την αρχή! Η υποψηφιότητα του Πιστεύου έχει “στριμώξει” για ΠΡΩΤΗ φορά στα τόσα χρόνια τον Σταματόπουλο και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα!

Ο Σταματόπουλος πλέον κούρασε και μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις τόσα χρόνια τους κατοίκους. Ας αναλογιστεί απλά κανείς από αυτά που υποσχέθηκε πόσα υλοποίησε!

Συζητιέται πλέον όλο και περισσότερο ότι αν ο Πιστεύος είχε κινηθεί πιο νωρίς τώρα θα έκανε τη διαφορά ΚΑΙ στα χωριά και θα είχε κερδίσει τις εκλογές …από τα αποδυτήρια

Τον τελευταίο λόγο τον έχει η κάλπη!

Κ.Ν