ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ χωρίς λογική!!! -…Ερωτηματικά για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης!

Μία απόφαση στα δικαστήρια της Κορίνθου τον περασμένο μήνα (Μάϊο) που ξεπερνάει τα όρια της λογικής!!!

Πλέον με αυτά που βλέπουμε πραγματικά αναρωτιόμαστε για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης!!!

Και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι:

Την Τρίτη 2 Μάϊου 2023 το πρωί εκδικαζόταν μία υπόθεση με κατηγορούμενο έναν ηλικιωμένο κάτοικο Μελισσίου. Ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να παραστεί στη δίκη για λόγους υγείας και η υπόθεση εκδικάστηκε ερήμην του καταδικάζοντας τον σε 18 μήνες φυλάκιση για μία επιστολή που δημοσίευσε στον τοπικό τύπο.

Ήταν μάλιστα πάλι ο ίδιος κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση και σε άλλο νούμερο, αλλά σε αυτή ήταν συγκατηγορούμενος και ο ιδιοκτήτης ενός από τα τρία ΜΜΕ (απορίας άξιο πως συνέβη αυτό) που δημοσιεύτηκε η εν λόγω επιστολή!

Και τι αποφασίζει το δικαστήριο: Ρίχνει άλλους 12 μήνες ποινή φυλάκισης στον ηλικιωμένο κατηγορούμενο για την ίδια υπόθεση! Δηλαδή έχουμε σύνολο 18+12=30 μήνες ποινής φυλάκισης! Για την ίδια υπόθεση δικάστηκε δύο φορές!!!

Και πάμε στα ακόμα χειρότερα σε ότι αφορά την απόφαση του δικαστηρίου:

-Μετατρέπει την συκοφαντική δυσφήμιση για το ΜΜΕ σε ΑΠΛΗ και ΠΑΥΕΙ την ποινική δίωξη!!! Και εδώ μιλάμε πλέον για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ χωρίς λογική!!!

Τα ΜΜΕ δέχονται καθημερινά πολλές επώνυμες επιστολές τις οποίες και δημοσιεύουν τη στιγμή που δεν υπάρχει υβριστικό περιεχόμενο. Δεν θα απολογηθούν όμως για ότι αναφέρεται σε επώνυμες επιστολές ούτε φέρουν κάποια ευθύνη σε αυτά που γράφουν ή καταγγέλλουν οι άλλοι!

Γιατί σε αυτή την περίπτωση τα ΜΜΕ πρέπει να σταματήσουν να δημοσιεύουν επιστολές που τους στέλνουν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, άλλοι φορείς ή και απλοί πολίτες για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!