Αιχμές του Λ. Παπαφωτίου στους “άφωνους” Κορίνθιους βο(υ)λευτές!-…Γιατί η Κορινθία είναι μονίμως “ριγμένη”!

Διαβάστε παρακάτω ένα εύστοχο κείμενο του Λάκη Παπαφωτίου σχετικά με το τι γίνεται στην Κορινθία με τους πολιτικούς που έχουμε και θα καταλάβετε γιατί η Κορινθία θα είναι μονίμως “ριγμένη”!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ-ΛΑΚΗΣ.jpg

Από τον π. περιφερειακό σύμβουλο Λάκη Παπαφωτίου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μετά από τις δυσμενείς εξελίξεις του έργου της ανάπτυξης δικτύων διανομής φυσικού αερίου της Πελοποννήσου, κατά τις οποίες εξαιρέθηκαν όλες οι πόλεις της Πελοποννήσου, μαζί με τη Βέροια και τα Γιαννιτσά, από το νέο 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2020-2024 της ΔΕΔΑ σύμφωνα με την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), περίμεναν οι πολίτες μια καθαρή, υπεύθυνη και αντικειμενική θέση από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους Αυτοδιοικητικούς Β’ βαθμού, για το τι πρόκειται να συμβεί στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο και πως πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί για την επίλυση του καταστρεπτικού ζητήματος.

Πρέπει να εξηγήσουν οι Βουλευτές και Αυτοδιοικητικοί στους πολίτες γιατί απεντάχθηκε ένα έργο αναπτυξιακό, κρίσιμο και καθοριστικό για την οικονομία και τη ζωή των πολιτών της Περιφέρειας.

Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή του κ. Πέτρου Τατούλη με μόχθο, κόπο, γνώση, επιμονή και μεθόδευση κατάφερε να το εντάξει στο Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΡΑΕ, με αντικείμενο την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στις πόλεις Κόρινθος, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη και Μεγαλόπολη σε πρώτη φάση και Σπάρτη-Καλαμάτα σε δεύτερη, ως επέκταση δικτύου αγωγών και όχι ως μεταφορά υγροποιημένων αερίων από την Ρεβυθούσα.

Απ’ όλη αυτή την κατάσταση ξεκαθάρισε ο ρόλος του “αιφνιδιασμένου” νυν Περιφερειάρχη  κ. Παναγιώτη Νίκα, για την απένταξη του έργου. Εκ μέρους του υπήρξε συνειδητή και σκόπιμη συμπεριφορά, πλήρης αδιαφορία, παραπλανώντας με καθημερινές αντιφατικές δηλώσεις τους πολίτες και έχοντας ουσιαστικό ρόλο στο “μαγείρεμα” της απένταξης.

Τη μια μέρα δήλωνε άγνοια για το έργο και την εξέλιξη του, την άλλη πρόκρινε ιδιώτη, τις άλλες κάτι άλλο, για να επανέλθει αργότερα σε νέο κύκλο ψεμάτων. Σε αυτή τη συμπαιγνία και τη σιωπηλά “μαγειρεμένη” απένταξη, όλοι πρέπει να λάβουν θέση, εκφράζοντας την κοινή απαίτηση της κοινωνίας, αρχίζοντας από τους Βουλευτές της Κορινθίας.

Αυτοί έπρεπε ήδη να έχουν κινητοποιηθεί και να αναστατώνουν Υπουργούς, πολιτικά πρόσωπα και όχι να διακρίνονται για την αφωνία, την αλαλία και την απραξία τους. Και διερωτάται ο πολίτης: Δεν τους ενδιαφέρει το ζήτημα; Ζουν σε παράλληλο σύμπαν εκτός Κορινθίας;

Φαίνεται λοιπόν ότι η Κορινθία, με το πολιτικό προσωπικό που διαθέτει, είναι μονίμως δεδομένη και ως εκ τούτου ριγμένη…»

ΣΣ. Τα γράφουμε από την πρώτη στιγμή! Ότι οι Κορίνθιοι βο(υ)λευτές (ειδικά της κυβέρνησης) είναι κυρίως για να απολαμβάνουν τον παχυλό μισθό τους και να “παρατηρούν” τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την Κορινθία. Δυστυχώς Κορίνθιοι αυτούς έχουμε!

Κάποιοι βο(υ)λευτές εξακολουθούν να παραμένουν “μουγκοί” (δεν κάνουν τίποτα αλλά τουλάχιστον δεν μας ζαλίζουν με ανούσια δελτία τύπου), άλλοι πάλι δεν κάνουν τίποτα αλλά στέλνουν ανούσια δελτία τύπου…νομίζοντας ότι έτσι φαίνονται δραστήριοι!!! (πχ. τις επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα, κέντρα υγείας όπου και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για το έργο στο προσωπικό!!! δείτε εδώ)

Να γιατί συμφωνούμε απόλυτα με την παραπάνω έκφραση του Λάκη Παπαφωτίου: “Η Κορινθία, με το πολιτικό προσωπικό που διαθέτει, είναι μονίμως δεδομένη και ως εκ τούτου ριγμένη…»