ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Και η βουλευτής Μ. Σούκουλη συνεχίζει απτόητη! -Μετά την αστυνομία πήγε και στο νοσοκομείο!

…Και η βουλευτής Κορινθίας Μ. Σούκουλη συνεχίζει απτόητη! Με το που τελείωσε η καραντίνα …έπιασε σοβαρή δουλειά! Μετά τις επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα που απασχόλησε τους αστυνομικούς (δείτε εδώ τη χθεσινή ανάρτησή μας) για να τους πει απλά πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους (!!!), σήμερα επισκέφτηκε και το νοσοκομείο Κορίνθου για να δει την πρόοδο του έργου εκσυγχρονισμού του νοσοκομείου Κορίνθου (!!!) και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της (!!!) στο προσωπικό του νοσοκομείου για το έργο τους αυτό το διάστημα!!! Επίσης της έκαναν και “ξενάγηση” σε χώρους των ΤΕΠ! …Της έκαναν και κάποια ενημέρωση για θέματα του νοσοκομείου, χωρίς να ξέρουμε συγκεκριμένα τι!

Για να κάνει κάποια ΣΟΒΑΡΗ ενέργεια η ίδια που η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ υπολειτουργεί καθώς και ένα σωρό άλλα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο, δεν ακούμε τίποτα (άλλοι βουλευτές εκτός Κορινθίας ασχολούνται με αυτά τα θέματα-δείτε εδώ). Όταν η ίδια δεν ασχολείται με σοβαρά θέματα όπως της παιδιατρικής, πραγματικά αναρωτιόμαστε για ποια θέματα ενημερώνεται!

Μ.Σούκουλη μπορεί εσείς να έχετε από ότι φαίνεται άπλετο χρόνο, είναι καιρός όμως να σκεφτείτε ότι κάποιοι εργάζονται! Δεν μπορείτε να καθυστερείτε αστυνομικούς, γιατρούς, διοικητές για να τους εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας! …Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους! Αξιοποιήστε το χρόνο σας καλύτερα για να δικαιολογήσετε τον παχυλό μισθό σας. Κάντε κάτι για κάποιο σοβαρό θέμα που απασχολεί το νοσοκομείο Κορίνθου, βρείτε λύση και στη συνέχεια πηγαίνετε στο νοσοκομείο για να ενημερωθείτε τα υπόλοιπα!

Τουλάχιστον οι άλλοι Κορίνθιοι βουλευτές της κυβέρνησης δεν ασχολούνται που δεν ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα της Κορινθίας δεν προκαλούν κιόλας με τέτοιες “ανούσιες” επισκέψεις όπως της Σούκουλη!

Διαβάστε τώρα ΑΥΤΟΥΣΙΑ την παρακάτω ανακοίνωση από το νοσοκομείο Κορίνθου και βρείτε τον ΣΟΒΑΡΟ λόγο που να δικαιολογεί την επίσκεψη της Σούκουλη στο νοσοκομείο:

ΣΣ. Σε ότι αφορά το δελτίο τύπου και τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ της διοίκησης για την “φοβερή” αυτή επίσκεψη της Σούκουλη στο νοσοκομείο Κορίνθου, …απλά αφήνουμε τα σχόλια σε εσάς!

Συνήθως οι ευχαριστίες γίνονται για κάτι που πετυχαίνει κάποιος όταν έχει εργαστεί σοβαρά και όχι όταν απλά ενημερώνεται ή μιλάει με καλά λόγια για το έργο των γιατρών!

Να μας πουν από τη διοίκηση του νοσοκομείου ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ έχει εργαστεί η Σούκουλη για τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα (του νοσοκομείου) και τι έχει επιτύχει! Μετά τα ξανασυζητάμε …για τις ευχαριστίες!