…Χαμός στο Α’ Γυμνάσιο Κιάτου!- Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή αφήνοντάς του σημάδι!- Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή -Μήνυση της μητέρας κατά της καθηγήτριας στο ΑΤ Κιάτου -Τι δήλωσε η μητέρα στην korinthiannews.gr…

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σίγουρα η παρακάτω καταγγελία της μητέρας μαθητή στην korinthiannews.gr θα είναι το θέμα συζήτησης για τις επόμενες μέρες. Καθηγήτρια χαστούκισε το γιο της τόσο δυνατά που του άφησε σημάδι. Το παιδί εξετάστηκε και από ιατροδικαστή στο νοσοκομείο Κορίνθου! Η μητέρα έχει καταθέσει και μήνυση στην καθηγήτρια, η οποία παραδέχτηκε ότι χαστούκισε το παιδί και ήταν ειρωνική απέναντί της!!!

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε και με το αστυνομικό τμήμα Κιάτου όπου μας ανέφεραν μετά την μήνυση που κατατέθηκε κατά της καθηγήτριας έχουν προβεί στις ανάλογες ενέργειες…

Μήνυση κατα της καθηγήτριας κατατέθηκε από τη μητέρα στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου!

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις της στην korinthiannews.gr και στον Φ. Νικολακόπουλο η μητέρα του μαθητή, Γ. Σωτ., ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Είμαι η μητέρα μαθητή που πηγαίνει στη Δευτέρα τάξη στο Α΄Γυμνάσιο Κιάτου.

Η καθηγήτρια γυμναστικής χαστούκισε ξαφνικά το παιδί μου μπροστά σε άλλα παιδιά.

Λίγο πριν ένας άλλος μαθητής της ίδιας τάξης του σχολείου είχε κάνει επίθεση στο παιδί μου χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, απλά έλεγε ότι δεν του άρεσε η φάτσα του παιδιού μου!!!

Η καθηγήτρια γυμναστικής μετά το συμβάν θεώρησε σκόπιμο να χαστουκίσει το γιο μου!!! Πληροφορήθηκα το συμβάν το πρωί, όχι όμως από το σχολείο, αλλά από συμμαθητές του γιου μου που επικοινώνησαν με την οικογένειά μου.

Όταν τηλεφώνησα στο σχολείο μου είπαν ότι αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο. Πήγα λοιπόν από το σχολείο, αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση! Απουσίαζε βέβαια και η διευθύντρια σήμερα. Μίλησα όμως και με την καθηγήτρια που χτύπησε το γιο μου η οποία ήταν ειρωνική, παραδέχτηκε ότι χτύπησε το γιο μου, ανέφερε ότι θεώρησε ότι έκανε το σωστό και δεν μου ζήτησε συγνώμη!

Στη συνέχεια έφυγα και κατέθεσα μήνυση σε βάρος της καθηγήτριας στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου.

Μίλησα επίσης και με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κορινθίας, όπου ο προϊστάμενος κ. Σαμαράς έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα και με ενημέρωσε ότι θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του σε ότι αφορά το περιστατικό με την καθηγήτρια.

Πήγα και στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου ιατροδικαστής εξέτασε το παιδί μου.

Δεν είναι μόνο το σημάδι που έχει το παιδί μου. Είναι και το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί. Αύριο δεν θα πάει στο σχολείο γιατί ψυχολογικά τον έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση.

Τρέχω όλη μέρα με αυτό το θέμα σήμερα, αργά το απόγευμα μπήκα στο σπίτι μου. Τέτοια συμβάντα είναι καταδικαστέα, πρέπει να εκλείψουν από τα σχολεία και είμαι διατεθειμένη να φτάσω το θέμα μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει. Το άλλο παιδί η εν λόγω καθηγήτρια δεν το χτύπησε και δεν ξέρω αν κιόλας έχει τιμωρηθεί για το περιστατικό…”

ΣΣ. Πολύ σοβαρή η παραπάνω καταγγελία. ΚΑΝΕΝΑΣ καθηγητής ή δάσκαλος δεν επιτρέπεται να χτυπήσει μαθητή. Τέτοια περιστατικά πρέπει να καταδικάζονται από όλους. Παρακολουθούμε το θέμα και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…