ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι ακριβώς κάνει ο Γ.Πιέτρης;- …Κρύβεται για να μην απαντήσει; -Κε Νανόπουλε …τι τρέχει με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου;

Προς τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο:

Το πρόσωπο που του έχετε εμπιστευτεί τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου Κορίνθου, …τι ακριβώς κάνει; …Εδώ ο κόσμος χάνεται για αυτά που έγιναν στο λιμανάκι του Άσσου και ο Γ. Πιέτρης ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Αυτός ο συνεργάτης σας κε Νανόπουλε μήπως θέλει …ειδική πρόσκληση για να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είπε ή δεν είπε στον Σταυρέλη; …Τι αλήθεια υποσχέθηκε στον Σταυρέλη;

Δείτε την ανάρτηση του Σταυρέλη …που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου πριν από 2 μέρες:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 0-1.jpg

Κε Νανόπουλε: Μιλάει ο Σταυρέλης για υπόσχεση που του έδωσε ο Πιέτρης! …Ποια υπόσχεση; Αυτές οι εργασίες που όπως είπατε την Τετάρτη κε Νανόπουλε είχαν προγραμματιστεί να γίνουν εδώ και 10 μέρες; …Τι ακριβώς του είπε ο Πιέτρης; Γιατί δεν βγαίνει ο συνεργάτης σας να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς υποσχέθηκε σε αρχηγό άλλης παράταξης;

Αντι να βγει ο Πιέτρης και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους το κάνατε εσείς κε Νανόπουλε αναφέροντας μεταξύ άλλων την Τετάρτη:

«Απρέπεια Σταυρέλη!

Θέλει να γυρίσει το δήμο Κορινθίων στην εποχή του Μαυρογιαλούρου!

Στην εποχή Μαυρογιαλούρου θέλει να φέρει την Κόρινθο και το δήμο Κορινθίων ο κ.Σταυρέλης.

Επισκέφθηκε το λιμανάκι του ΑΣΣΟΥ ,είδε το πρόβλημαπου όλοι γνωρίζουμε, των φερτών υλικών  και ανάρτησε στο διαδίκτυο  παρέμβασήτου στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου για να γίνει η εκβάθυνση του αλιευτικού καταφυγίου κατηγορώντας τον δήμαρχο Κορινθίων.

Γνώριζε φυσικά ότι σήμερα ο εργολάβος ξεκινά το έργο! Το έπραξε όμως  για να πει, όπως στην ταινία του Μαυρογιαλούρου, ότι όλα έγιναν κατόπιν ενεργειών του .

Η αλήθεια όμως είναι η εξής , την ξέρει ο κ Σταυρέλης αλλά την αποκρύπτει για μικροκομματική σκοπιμότητα.

Την Τετάρτη ξεκίνησε ο εργολάβος την προσωρινή εκβάθυνση επειδή όλα τα παραπάνω έγιναν όπως έπρεπε και όχι επειδή παρενέβη ο κ Σταυρέλης . Το βεβαιώνουν άλλωστε δημοσίως οι ψαράδες της περιοχής και ο εργολάβος οι οποίοι πριν από 10 ημέρες είχαν ενημερωθεί για την έναρξη των εργασιών από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τ.Υ κ.Γιώργο Πούρο.

Η διάψευση του κ.Σταυρέλη είναι ηχηρή και θα πρέπει να του γίνει μάθημα για μελλοντικές ανάλογες κινήσεις και δημόσιες αντιπολιτευτικές τοποθετήσεις...”

Οι ξεκάθαρες δηλώσεις του Νανόπουλου για το θέμα στο λιμανάκι:

Κε Νανόπουλε φάνηκε από τις παραπάνω δηλώσεις σας ότι οι εργασίες που έγιναν την Τετάρτη στο λιμανάκι είχαν δρομολογηθεί εδώ και περίπου 10 μέρες και όχι μετά την παρέμβαση του Σταυρέλη…

Αυτά κε Νανόπουλε που είπατε παραπάνω τα γνώριζαν όπως είναι φυσικό και τα άλλα τα μέλη του λιμενικού ταμείου. Ο Γ. Πιέτρης …τι ακριβώς μετέφερε στον Σταυρέλη; Τα είπε όπως έπρεπε …ή με δικό του τρόπο;

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 002.-46-1024x576.jpg

Επειδή έχουμε δει πολλές αυτοδιοικητικές “κωλοτούμπες” του Γ. Πιέτρη και επειδή σαν αυτοδιοικητικό, τουλάχιστον εμείς, δεν τον εμπιστευόμαστε …ούτε για να πούμε καλημέρα, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το …τι ακριβώς κάνει!

Αν δεν μπορεί να απαντήσει να παραιτηθεί και να αναλάβει άλλο πρόσωπο πιο ικανό για τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου. Γιατί θεωρούμε κε Νανόπουλε ότι έχετε πολύ πιο ικανά άτομα, σε σχέση με τον Γ. Πιέτρη, για τη θέση αυτή!

ΣΣ. Εμείς πάντως την άποψή μας για τον Γ. Πιέτρη την έχουμε καταθέσει εδώ και πολύ καιρό και δεν θα συνεργαζόμασταν ποτέ με ένα άτομο που είχε γίνει ήδη ρεζίλι στο πανελλήνιο, αφού έφτασε ακόμα και στο σημείο να κάνει εμφάνιση σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τα ΣΩΒΡΑΚΑ!!!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!