…Δεν είδαμε πουθενά το όνομα του Κορίνθιου υφυπουργού Ν. Ταγαρά! -…Για ποιο λόγο το ευχαριστήριο;

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρούζης δεν απάντησε ακόμα σε προηγούμενη ανάρτησή μας σε ότι αφορά το ευχαριστήριο σε Ταγαρά και Νίκα για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ»!

Όμως σε ένα άρθρο στη naftemporiki.gr στις 31 Μαρτίου 2022 είχε αναφερθεί ξεκάθαρα ότι μέσω του ΕΣΠΑ θα προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση 68 νοσοκομείων της χώρας ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Διαβάζουμε ξανά και ξανά το άρθρο και δεν βλέπουμε κάπου τη συμβολή του Κορίνθιου πολιτικού Ν. Ταγαρά, τον οποίο έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζης!!! Επίσης στην ίδια ανακοίνωση ο Γρ. Καρπούζης ευχαρίστησε δημόσια και τον περιφερειάρχη Π. Νίκα!!!

Κε Καρπούζη για ποιο λόγο βγάλατε ανακοίνωση για τον Ν.Ταγαρά; …Τι ακριβώς έκανε;

Σε ότι αφορά τον Νίκα κε Καρπούζη …την απάντηση την έδωσε έμμεσα ο ίδιος ο τέως περιφερειάρχης Π. Τατούλης (δείτε την ανάρτηση: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Βιάστηκε να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Καρπούζης για Νίκα και Ταγαρά! -…Επιστολή “κόλαφος” από τον Τατούλη!)

Δείτε την ανάρτηση στη naftemporiki.gr στις 31 Μαρτίου 2022:

“Μέσω του ΕΣΠΑ θα προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση 68 νοσοκομείων, ενώ υπολογίζεται το έργο να έχει ολοκληρωθεί σε δυο με τρία χρόνια.

Όπως ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου με θέμα «ΕΣΠΑ – Δημόσια Νοσοκομεία» οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, το κόστος του προγράμματος ανέρχεται σε 260 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί μέσω του ΕΣΠΑ, αλλά και από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε αυτό θα υπαχθούν τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, η διαδικασία θα προχωρήσει μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και στοχεύει σε σημαντική ενεργειακή εξοικονόμηση, καθώς το ενεργειακό κόστος αφορά και στις δημόσιες δομές, ενώ εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε δύο με τρία χρόνια. Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχιστεί στην επόμενη προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.

Ως ενδεικτικό παράδειγμα αναφέρθηκε ότι νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη έλαβε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος ύψους 500.000 ευρώ τον Ιανουάριο, από 200.000 ευρώ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο έργο σύμπραξης των δύο υπουργείων θα δοθεί προτεραιότητα στην αναβάθμιση των τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και ειδικά στους θαλάμους Επειγόντων Περιστατικών, αλλά η ενεργειακή αναβάθμιση θα αφορά σε όλο το φάσμα των υποδομών. Δηλαδή από την αλλαγή κουφωμάτων και τις μονώσεις ταρατσών μέχρι τις αναβαθμίσεις στους λέβητες και την εγκατάσταση πάνελ σε ορισμένα νοσοκομεία.

Η λίστα των Νοσοκομείων

-Ενεργειακή Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου…”

Πουθενά το όνομα του Κορίνθιου υφυπουργού Ν. Ταγαρά στην παραπάνω ανάρτηση!

ΣΣ. Δείτε για υπενθύμιση και την ανακοίνωση του Καρπούζη για Νίκα και Ταγαρά και βγάλετε τα συμπεράσματά σας: “Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου τώρα ευχαριστεί τον “μουγκό” Ν. Ταγαρά!”

Κ.Ν