…Εδώ ο κόσμος χάνεται στο νοσοκομείο Κορίνθου και ο Καρπούζης συνεχίζει να ευχαριστεί τους πολιτικούς! -…Μετά τον Ταγαρά ευχαριστεί και τον Δήμα!

Μετά τον Κορίνθιο βουλευτή Ν. Ταγαρά (δείτε την ανάρτηση: “Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου τώρα ευχαριστεί τον “μουγκό” Ν. Ταγαρά!” ) μέσα σε λίγες μόνο μέρες ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζης ευχαριστεί και τον άλλον Κορίνθιο βουλευτή Χ. Δήμα!!! Μάλιστα …μιλάει και για ευγνωμοσύνη στον Χ. Δήμα!!!

Ευχαριστεί και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου …για κάποιες κινήσεις που γίνονται τώρα (ελάχιστες σε ότι αφορά τις ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο Κορίνθου)

Το ότι το νοσοκομείο Κορίνθου κε Καρπούζη ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε όλα τα επίπεδα από τότε που έγινε νοσοκομείο covid με τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ελλείψεις που υπάρχουν σε γιατρούς- προσωπικό, …ούτε κουβέντα –καμία ανακοίνωση!

Τώρα τι ακριβώς έκαναν οι Ταγαράς και Δήμας για να τους ευχαριστήσει δημόσια ο διοικητής …μόνο ο Γρ. Καρπούζης ξέρει!

Κατά τα άλλα το φθινόπωρο πλησιάζει και για το ποια θα είναι και πάλι η κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου …δυστυχώς το ξέρουμε από τώρα!

Σε ότι αφορά τον Γρ. Καρπούζη ας συνεχίσει τις ευχαριστίες στους πολιτικούς!

Εμείς φτάσαμε πλέον στο σημείο …να αναπολούμε την διοίκηση της προκατόχου του στο νοσοκομείο Κορίνθου Δ. Καλομοίρη!

Η ανακοίνωση από τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη:

«Με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούμε ότι σε λίγες ημέρες  το νοσοκομείο μας θα ενισχυθεί με δύο επιπλέον χειρουργούς ιατρούς, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες του χειρουργικού τμήματος .

Η ενίσχυση αυτή, είναι στη συνέχεια αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας να προκηρύξει έξι θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (2 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 2 στο Καρδιολογικό Τμήμα, 1 ΩΡΛ και 1 Νευρολόγο)  η σχετική διαδικασία για προσέλευση τους, ευρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγχρόνως δε εξακολουθητικά με ενέργειες του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ι. Καρβέλη συνεχίζεται η ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με μετακίνηση ιατρών από τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας, ώστε να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες καλοκαιρινές ανάγκες.

Για όλη αυτή την προσπάθεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και τους προαναφερόμενους.

Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε ότι απαιτείται να γίνει για την άοκνη συνεχή προσπάθεια του Υφυπουργού Αρμόδιου για την Έρευνα και Τεχνολογία κου Χρήστου Δήμα, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά με την προσωπική του παρέμβαση για την προαναφερόμενη ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και την ενδυνάμωσή του.

Ο κος Χρήστος Δήμας απέδειξε με τις ενέργειες του ότι το Νοσοκομείο μας αποτελεί πρωταρχική του πολιτική προτεραιότητα  και εμείς αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για αυτό».