ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης;

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το τι θα κάνει ο Κορίνθιος παίχτης (από το Ζευγολατιό) Νίκος Μπάρτζης!

“Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor αρκετοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι θα τον ακολουθήσει ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης. Όπως είναι φυσικό ο 26χρονος αγρότης του ριάλιτι επιβίωσης δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και σκέφτεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day ο Νίκος Μπάρτζης δεν το σκέφτεται μόνο, αλλά το έχει ήδη αποφασίσει. “Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει…Θέλω να μου δώσετε τα ποστ…», είπε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή που στη συνέχεια διάβασε μια ανάρτηση που έκανε fan club του Νίκου Μπάρτζη και το οποίο αναφέρει: «Απέδειξες σε όλους πως ένας άνθρωπος χωρίς πολλά πτυχία μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη παιδεία από όλους, Δίδαξες ήθος, ειλικρίνεια, τιμιότητα, θάρρος, καλοσύνη. Σε ξεχωρίσαμε και σε αγαπήσαμε για την αγνή ψυχή σου και τα καθαρά σου μάτια. Καλή επιστροφή ψυχάρα! Θα είμαστε μαζί σου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο παίκτης της μπλε ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πόδι του και παράλληλα είναι πεσμένος ψυχολογικά μετά την αποχώρηση του καλού του φίλου, James.

Η παραγωγή του παιχνιδιού του έχει πέσει πάνω στον Νίκο Μπάρτζη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι και αυτός μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς”, αναφέρθηκε στο enikos.gr.