ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πήγαινε γυρεύοντας! “Στόλισε” τον Γκιολή …και τον στρίμωξε για τις δικαστικές του περιπέτειες!

…Πήγαινε γυρεύοντας για να τα ακούσει για ακόμα μία φορά ο Γκιολής …και τα άκουσε! Ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Πετρίσης τον «στόλισε» κανονικά!

Σε ένα σημείο ο Γ. Πετρίτσης ανέφερε: «Το παραλήρημα του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή συνεχίζεται αμείωτο. Οι δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αναδεικνύουν συνεχώς την άγνοια του, την ανικανότητα , την αμετροέπεια και την αφελή του έπαρση….».

Ο Πετρίτσης είπε πάλι για τις φωτογραφίες του Τ. Γκιολή, κάτι το οποίο ο δεύτερος ξέρει καλά να κάνει!

Το σημαντικότερο  όμως ο Γ. Πετρίτσης το άφησε για το τέλος για τον Τ. Γκιολή αναφέροντας: «Η προσωπική μου επαγγελματική διαδρομή  ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός εδώ και 30 χρόνια κ. Γκιολή, δεν έχει να επιδείξει κάποιο παράπτωμα που επέφερε κάποια δικαστική καταδίκη μου. Εσείς μπορείτε να επικαλεστείτε κάτι ανάλογο;»

Κανείς από τους δύο δεν απαντάει για τις ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ. ΓΚΙΟΛΗ

Απαντάμε εμείς στον Πετρίτση

Σε αυτό το σημείο να απαντήσουμε εμείς στον Γ. Πετρίτση γιατί ο Τ. Γκιολής αποφεύγει αυτό το ερώτημα!

Λοιπόν κε Πετρίτση ο Γκιολής έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ!

Απλά κάνει …πως δεν ακούει όταν τον ρωτάνε σχετικά!

Δεν τολμάει ο Γκιολής να πει ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ σε πόσους μήνες έχει καταδικαστεί για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ!

Απλά ο Γκιολής μαζί με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα αυτό το θέμα το αποφεύγουν και πιθανόν νομίζουν ότι θα ξεχαστεί! Όσο υπάρχει η korinthiannews.gr όμως αυτό το θέμα θα το ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ για να δείξει ποια πρόσωπα στην Κορινθία ασχολούνται με την πολιτική!

Και για να μην ξεχνιόμαστε! Η korinthiannews.gr ήταν το ΠΡΩΤΟ ΜΜΕ που έβγαλε στη δημοσιότητα τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

Γ. Πετρίσης: «Το παραλήρημα του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή συνεχίζεται»

Από τον περιφερειακό σύμβουλο Γ. Πετρίτση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Το παραλήρημα του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή συνεχίζεται αμείωτο.

Οι δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αναδεικνύουν συνεχώς την άγνοια του, την ανικανότητα , την αμετροέπεια και την αφελή του έπαρση.

Με το γνωστό «αγαθό» ύφος του, δύο χρόνια μετά από τις εκλογές δεν λέει να ξεπεράσει… τον Πέτρο Τατούλη.

Ο κ.Περιφερειάρχης φυσικά τον επιδοκιμάζει και αυτός συνεχίζει ακάθεκτος.

Απαντώντας σε τελευταίες δηλώσεις του, υπενθυμίζουμε στον κ.Γκιολή ότι το σύνολο των έργων που επικαλείται και εκτελείται αυτή τη στιγμή στην Κορινθία, ειδικά στον τομέα της οδοποιίας, είναι έργα που σχεδίασε και εξασφάλισε πόρους η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. Εσείς κ.Γκιολή απλά φωτογραφίζεστε!!!

Ξεχάσατε κ.Αντιπεριφερειάρχα Κορινθίας , ότι αυτή η ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι πολύ μαρτυριάρα!!!

Τέλος να σας θυμίσω  κ. Γκιολή ότι σε συνεργασία πάντα με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, η Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη ενέταξε στο  επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ 2014-2020 τον Μάιο του 2019 και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΒΑΑ» το έργο της Ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου με τους κωδικούς ΟΠΣ 5045637 και ΟΠΣ 5045642.

Και επειδή η αμετροέπεια σας δεν έχει πλέον όριο να σας υπενθυμίσω ακόμα ένα άλλο μεγάλο σας ψέμα …

Ο Θύμιος Τσαρμπός από την Κόρινθο και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από το «Mega Channel» ακόμα θα θυμούνται τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας τον Ιανουάριο του 2021 ότι η περίφραξη της Διώρυγας θα έχει ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2021!

Ένα έργο που ακόμα δεν έχει καν εγκριθεί από την διοίκηση της Διώρυγας της Κορίνθου !!!!

Και κάτι τελευταίο για ένα άλλο ραδιοφωνικό σας παραλήρημα στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Νικολόπουλο μιλώντας πολύ απαξιωτικά για εμένα προσωπικά: «Ποιος είναι ο Πετρίτσης;» αναρωτιόσαστε ξανά και ξανά. Θα σας θυμίσω λοιπόν ότι ο Γιώργος ο Πετρίτσης όσες φορές κατέβηκε στη μάχη των Νομαρχιακών και Περιφερειακών εκλογών το 2002 , 2006 , 2014 και το 2019 ο λαός της Κορινθίας τον τίμησε και τον εξέλεξε Νομαρχιακό και Περιφερειακό Σύμβουλο.

Εσείς είστε ακόμα στην πρώτη εκλογή σας, μέχρι να φθάσετε τις τέσσερις έχετε πολύ δρόμο και χρόνο μπροστά !!!

Και το κακό για εσάς είναι ότι τώρα σας έμαθαν !!!

Κύριε Γκιολή, σας έχω προσκαλέσει πολλές φορές  δημόσια να βρεθούμε με όποιον δημοσιογράφο θέλετε εσείς, σε όποιο μέσο θέλετε εσείς, για να αντιπαρατεθούμε για το ποιος έκανε και τι. Μέχρι σήμερα δεν έχετε αποδεχθεί την πρόσκληση μου.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα !!!

Υ.Γ :Η προσωπική μου επαγγελματική διαδρομή  ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός εδώ και 30 χρόνια κ. Γκιολή, δεν έχει να επιδείξει κάποιο παράπτωμα που επέφερε κάποια δικαστική καταδίκη μου. Εσείς μπορείτε να επικαλεστείτε κάτι ανάλογο;

Τελεία και Παύλα…»