ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι ξεκαθαρίζει η κόρη του 64χρονου επιχειρηματία μετά τα όσα γράφτηκαν μετά το θάνατό του!

“Σπάει τη σιωπή της η κόρη του 64χρονου επιχειρηματία από το Καλαμάκι: «Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες»

Στις ανακρίβειες που γράφονται μετά το θάνατο του 64χρονου επιχειρηματία, Σωτήρη Πιτσίκου, που έχασε προχθές τη ζωή του μετά από ανακοπή που υπέστη, στέκεται με δηλώσεις της στο Loutraki365.gr, η κόρη του, Ρούλα Πιτσίκου, καθώς πολλά από τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, “απέχουν έτη φωτός από την αλήθεια”…

“Ο πατέρας μου, διαγνώστηκε πριν από λίγους μήνες με σοβαρή βλάβη στη βαλβίδα της καρδιάς του. Ο θεράπων ιατρός, ρητά και κατηγορηματικά του είχε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη αποτελεσματική θεραπεία για την πάθησή του, ήταν η αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας, καθώς η καρδιά του αδυνατούσε να τροφοδοτήσει επαρκώς τον οργανισμό του με αίμα. Ο πατέρας μου, όμως, ανέβαλε συνεχώς αυτή την επέμβαση”, εξηγεί στο loutraki365.gr

“Την ώρα του συμβάντος, ο πατέρας μου βρισκόταν σε ένα μαγαζί της περιοχής, στο οποίο μάλιστα έτυχε ο ιδιοκτήτης να είναι εθελοντής διασώστης. Από την πρώτη στιγμή που ένιωσε την αδιαθεσία, ο εθελοντής διασώστης κάλεσε το ΕΚΑΒ και παράλληλα, ξεκίνησε να του κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Το ασθενοφόρο, έφτασε δίπλα στον πατέρα μου μετά από 10 ή 15 λεπτά το πολύ. Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασής του, ακόμα και από πάνω του να ήταν το ασθενοφόρο, πολύ δύσκολα θα προλαβαίναμε το μοιραίο, αφού η ανακοπή κατά 90% είναι θανατηφόρα”, τονίζει.

Η Ρούλα Πιτσίκου, εκφράζοντας την αγωνία και τον πόνο της, διευκρινίζει ότι πολλές από τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν είναι ανακριβείς. “Σε διάφορα ΜΜΕ, αναφέρεται ότι ο πατέρας μου τάχα πρωτοστάτησε σε συλλαλητήρια για τη διάνοιξη της παράπλευρης οδού στα διόδια του Καλαμακίου. Η αλήθεια, είναι πως ο πατέρας μου, απείχε συνειδητά από όλες τις πολιτικές δραστηριότητες τα τελευταία πολλά χρόνια. Μου προκαλεί ιδιαίτερη θλίψη το γεγονός ότι ορισμένοι επιχείρησαν να καπηλευθούν το θάνατο ενός ανθρώπου για πολιτικές αντιπαραθέσεις και δημιουργία αυθαίρετων συμπερασμάτων. 

Οι ανακρίβειες που διαδόθηκαν μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όχι μόνο προσβάλλουν τη μνήμη του, αλλά και επιβαρύνουν επιπλέον την οικογένειά του σε μια ήδη δύσκολη στιγμή”, αναφέρεται στο loutraki365.gr.