ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ..Τώρα μάλιστα! -Πήγαν στο γραφείο του υπουργού που έλεγε …ότι να’ναι στη Νεμέα!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

«Τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη υποδέχτηκε τη Δευτέρα το πρωί, στο γραφείο του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χ. Δήμα και του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν οι χρηματοδοτήσεις και οι έκτακτες ενισχύσεις για την υλοποίηση έργων υποδομών, οδικού δικτύου, αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών και πλημμυρών που έχουν πλήξει την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και του Σχίνου, τα τελευταία χρόνια…»

Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση που ο Σ. Πέτσας …άλλα έλεγε και άλλα τελικά έγιναν στη Νεμέα!!!

ΣΣ. Αν κρίνω από τις δηλώσεις που έκανε ο Σ. Πέτσας στη Νεμέα για τα τραπεζικά καταστήματα …τότε χαιρετίσματα! Άλλα έλεγε ο άνθρωπος …άλλα έγιναν!

Τι εμπιστοσύνη άραγε μπορεί να έχει κανείς στα λεγόμενα του …κάθε Πέτσα; (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Εύγε” στον υπουργό! – “Κωλοτούμπα” του Σ. Πέτσα; – “Εύγε” και στον Χ. Δήμα!

και την ανάρτηση:

ΝΕΜΕΑ: …Το λουκέτο της τράπεζας! -…Τα ψέματα Πέτσα! – …Μουγκός ο Δήμας!!!).

Να σημειωθεί ότι ο Χ. Δήμας δεν έβγαλε ποτέ μία ανακοίνωση για …την κωλοτούμπα του Σ. Πέτσα! …Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή!

Κ.Ν