…Σχεδόν άδειασε η ΜΕΘ για κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου! -Σε ότι αφορά τα κρούσματα πρώτη η Κορινθία…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τρίτη 1η Ιουνίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 1.886.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου,την Τρίτη 1η Ιουνίου καταγράφηκαν 42 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 10.674.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 6, στην Π.Ε. Αρκαδίας 3, στην Π.Ε. Κορινθίας 20, στην Π.Ε. Λακωνίας 4 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 9.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τρίτη, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 56 άτομα (τα 2 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 8, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 3, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 18, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 19 (τα 2 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 4 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 4…”.

ΣΣ. Από εκεί που ήταν γεμάτη για πολύ καιρό η ΜΕΘ για κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου την Τρίτη ήταν μόνο 2 άτομα!

Σε ότι αφορά τα κρούσματα κορονοϊού (για ακόμα μία φορά) ΜΟΝΟ στην Κορινθία ήταν όσα τα κρούσματα στους άλλους νομούς ΜΑΖΙ της περιφέρειας Πελοποννήσου!

Κ.Ν