ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ: …Συνεχίστηκε η ατυχία για τους εργαζόμενους μετά την έκρηξη στην Motor Oil

Επανερχόμαστε σε αυτό που γράφουμε συνεχώς από την αρχή της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από το πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Motor Oil, στους Αγ. Θεοδώρους.

Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εργατικά ατυχήματα τα τελευταία χρόνια στην Κορινθία

Τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις εργαζόμενοι μετά από φωτιά στο χώρο!!! Παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι που βγάζουν καθημερινά το μεροκάματό τους! Σίγουρα θα πρέπει το θέμα να ερευνηθεί σοβαρά, να δοθούν εξηγήσεις από την επιχείρηση και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που χρειάζεται.

Η ατυχία όμως των εργαζομένων συνεχίστηκε και μετά την έκρηξη στην Motor Oil σύμφωνα με αθηναικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

«Οι 4 εγκαυματίες εργαζόμενοι της «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ» αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου για διασωλήνωση. Αργότερα, οι δύο από αυτούς μεταφέρονται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου στη βάρδια των επειγόντων ήταν μόνο μια νοσηλεύτρια…

Οι άλλοι δύο μεταφέρονται στο «Θριάσιο», το μοναδικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης, όπου όμως η ΜΕΘ και η ΜΕΘ Εγκαυμάτων είχαν πληρότητα 100%! 

Σε κρίσιμη κατάσταση και για 24 ώρες οι δύο εργαζόμενοι νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), όπου είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν περιστατικά τέτοιας βαρύτητας.

Τελικά ο ένας το βράδυ του Σαββάτου, μια μέρα μετά από το «ατύχημα», μεταφέρθηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου ΚΑΤ, ενώ ο δεύτερος μπήκε στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του «Θριασίου», όταν άδειασε κρεβάτι…».

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Η έκρηξη στην motoroil, ο τραυματισμός των εργαζομένων, το κτίριο σε κακά χάλια …και τα ερωτηματικά! -…Σιγή ιχθύος από τους πολιτικούς!

Κ.Ν