ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Με δύο λόγια …τα είπε όλα ο Παπακυριάκος! -Τι θυμίζουν αυτές οι εκλογές;

Σε μία δήλωση του ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκος ανέφερε:

«Να αφήσουν κάποιοι τα παιδιαρίσματα του τύπου «αν εκλεγώ δήμαρχος θα σας πω τι να κάνετε», «έχω σχέδιο, αλλά δεν σας το λέω» και να σκύψουν για μια φορά με σοβαρότητα στα προβλήματα, τα οποίο θυμούνται πάντα έναν χρόνο πριν τις εκλογές. Εγώ κρίνομαι εδώ και τρεις τετραετίες για αυτά που ΚΑΝΩ, άλλοι κρίνονται γι΄αυτά που ΛΕΝΕ.

Σε ότι με αφορά πέρα από τις εκλογές έχω να αντιμετωπίσω τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής μας. Είναι εύκολο να κάνει κάποιος δηλώσεις για το νερό και ότι θα βρει λύσεις και άλλο να είσαι σε αυτή την καρέκλα και να προσπαθείς να δώσεις λύσεις…»

Με τις παραπάνω λίγες λέξεις ο Α. Παπακυριάκος δείχνει πραγματικά την εικόνα που επικρατεί στο δήμο Βέλου- Βόχας!

Η αντιπολίτευση που γίνεται και σε αυτές τις εκλογές στον δήμο Βέλου- Βόχας από τους αντιπάλους του Παπακυριάκου και ο τρόπος που τα λένε θυμίζει αντιγραφή των προηγούμενων χρόνων! Το αποτέλεσμα γνωστό: ….Πολύς θόρυβος και στο τέλος νικητής ο Παπακυριάκος!

Βέβαια αυτή τη φορά είδαμε υποψήφιο δήμαρχο να βγάζει ανακοινώσεις απευθυνόμενος υποτίθεται στους δημότες του τις οποίες έχει ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ από άλλους υποψήφιους!!! Πως μπορεί κάποιος να πείσει ότι μπορεί να διοικήσει ένα δήμο όταν δεν μπορεί να γράψει τον δικό του λόγο…είναι απορίας άξιο! …Βούιξε όχι μόνο ο δήμος Βέλου- Βόχας αλλά και όλη η Κορινθία! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Με μία λέξη: …Το τερμάτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Μανάβης! -Απευθύνθηκε στους δημότες του κάνοντας αντιγραφή το κείμενο άλλου υποψηφίου και το παρουσίασε ως δικό του!!!)

ΣΣ. Από την άλλη ο δήμαρχος έχει καταφέρει αυτή τη φορά να κάνει ανοίγματα σε χωριά που δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά στις περασμένες εκλογές. Όσοι είναι στο δήμο Βέλου- Βόχας γνωρίζουν! …Και κάπως έτσι οι εκλογές πλησιάζουν!

Κ.Ν