ΚΙΑΤΟ: Ο ανανεωμένος Πιστεύος και ο “κουρασμένος” Σταματόπουλος! -Η σιγουριά του Δ. Πιστεύου και τι τον κάνει να ξεχωρίζει -Τι δηλώνει ο ίδιος…

Είναι κάτι το οποίο το βλέπουν όλοι και είναι θέμα συζήτησης από το Κιάτο μέχρι και την πιο ορεινή περιοχή του δήμου Σικυωνίων!

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος και τα στελέχη του δείχνουν “κουρασμένα”  σε σχέση με τον ανανεωμένο από στελέχη συνδυασμό του Δ. Πιστεύου. Στο συνδυασμό του Δ. Πιστεύου παρατηρείται να συμμετέχουν άτομα που όχι μόνο έχουν δυναμική στο δήμο Σικυωνίων αλλά είναι πολιτικά ΑΥΘΑΡΤΟΙ  καθώς ασχολούνται για πρώτη φορά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως δηλαδή και ο επικεφαλής τους, ο Δ. Πιστεύος, που είναι επίσης πολιτικά ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

Σε αντίθεση με τον Σταματόπουλο που κατεβαίνει σχεδόν με τους ίδιους!!!

Επίσης ο συνδυασμός του Σταματόπουλου έχει φτάσει …σε τέλμα αφού τόσα χρόνια δεν προχώρησαν αυτά τα έργα που θα έφερναν ανάπτυξη στην περιοχή. Τώρα προσπαθεί για ΑΚΟΜΑ μία φορά ο Σταματόπουλος να υποσχεθεί έργα που ΘΑ κάνει (!!!), όπως το ίδιο έκανε και στις προηγούμενες εκλογές, έργα όμως τα οποία δεν έκανε ποτέ!

Από την άλλη ο Πιστεύος ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ για σημαντικά έργα που θα φέρουν ανάπτυξη τόσο στο Κιάτο όσο και στα χωριά ενώ κάνει καινοτομίες και δείχνει ενδιαφέρον για τους αγρότες που τόσα χρόνια δείχνουν να είναι αφημένοι στην τύχη τους!

Οι δημότες λοιπόν βλέποντας αυτά και πολλά άλλα που θα γράψουμε στην πορεία διαπιστώνουν μία “κουρασμένη” δημοτική αρχή που τους άφησε στα ίδια και τα ίδια και μία ανανεωμένη κίνηση που ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για καινοτομίες στην περιοχή!

Αν σκεφτεί κανείς και την πολιτική φθορά του Σταματόπουλου και την δυσαρέσκεια που έχει εισπράξει ιδιαίτερα αυτή την τετραετία κυρίως από κατοίκους χωριών, καθώς και οι κάτοικοι στο Κιάτο και στην παραλιακή …μάλλον του γυρίζουν την πλάτη, σίγουρα ο χρόνος κυλάει υπερ του Πιστεύου μέχρι τις εκλογές.

Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι ο Σταματόπουλος είναι καλός στις μεταμφιέσεις του και στα σόου που δίνει κάθε φορά στις αποκριές, κάνοντας τη διαφορά από άλλους δημάρχους σε πανελλήνιο επίπεδο! …Εδώ είναι άπαιχτος! Είναι όμως απορίας άξιο αυτά κατα πόσο πείθουν πλέον τους ψηφοφόρους που θέλουν ένα δήμο καλύτερο, που θέλουν την ανάπτυξη στον τόπο τους και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους ίδιους! …Καλά τα μασκαρέματα για να μας κάνουν να γελάμε και άλλο να έχεις το τιμόνι ενός μεγάλου δήμου που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια πολύ πίσω αναπτυξιακά!

Οι δημότες είναι αυτοί που θα κληθούν να αποφασίσουν σε αυτές τις πολύ κρίσιμες για το δήμο εκλογές ΤΙ θέλουν πραγματικά!

Η σιγουριά του Πιστεύου

Από την άλλη ο Δ. Πιστεύος από τις πρώτες του δηλώσεις σε ΜΜΕ έδειξε σιγουριά από τώρα για το εκλογικό αποτέλεσμα τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες και στο Κιάτο φυσάει αέρας αλλαγής. Το διαπιστώνω καθημερινά με τις επαφές που έχω με τόσο κόσμο. Και σε αυτούς που ακόμα μιλούν για “καθεστώτα” θα πω μόνο ότι τα “καθεστώτα” τα ρίχνει ο ίδιος λαός.

Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση για να ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όσοι γνωρίζουν την διαδρομή μου έχω μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και δεν περιμένω να γίνω δήμαρχος για να λύσω το βιοποριστικό μου πρόβλημα.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε τα θέματα της περιοχής, γνωρίζουμε τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Κιάτο και στα χωριά ώστε να φέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας, γνωρίζουμε τα προβλήματα των αγροτών και αφουγκραζόμαστε τους νέους που θα είμαστε δίπλα τους!

Σε ότι αφορά τώρα το σοβαρό θέμα του νερού μπορούμε να πούμε πολλά, θα αναφέρω για την ώρα το εξής: Ο δήμαρχος τόσα χρόνια και δεν έχει πείσει ακόμα και σήμερα τους δημότες αλλά και τους δημοτικούς του συμβούλους (κάποιοι διαθέτουν καταστήματα) ώστε να μπορούν να πιούν νερό από τη βρύση!!! Παρουσιάστηκε πριν λίγα χρόνια με δηλώσεις του τύπου “αγίασμα”…κτλ, αλλά τελικά αυτές οι δηλώσεις …του γύρισαν μπούμερανγκ!

Αυτά τα οποία έχω δεσμευτεί και αυτά που θα αναφέρω στην πορεία θα τα κάνω πράξη. Θεωρώ ότι έφτασε η ώρα που ο δήμος Σικυωνίων θα περάσει στην “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ””

ΣΣ. Θεωρείται επίσης από πολλούς ότι αν δεν υπήρχαν στη μέση οι εθνικές εκλογές και ο Δ. Πιστεύος μπορούσε να κινηθεί πιο νωρίς ανακοινώνοντας υποψηφίους…κτλ, οι εκλογές θα είχαν ήδη τελειώσει και ο Σταματόπουλος δεν θα είχε ελπίδα!

Επίσης ο Δ. Πιστεύος είναι γνωστό σε όλους ότι είναι επαγγελματικά επιτυχημένος και δεν ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ  να γίνει δήμαρχος για να ζήσει, όπως κάνουν άλλοι που περιμένουν να φτιαχτούν οικονομικά με την ενασχόλησή τους με την πολιτική! Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά όλοι και αυτό είναι το μεγάλο “αγκάθι” για τους αντιπάλους του

Η υποψηφιότητα του Δ. Πιστεύου όλο και μεγαλώνει και κανένας αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσδιορίσει που μπορεί να σταματήσει! Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που οι εκλογές στο Κιάτο αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον! …Τον τελευταίο λόγο τον έχει η κάλπη!