ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο επιχειρηματίας που έχει αναλάβει τη σίτιση των μεταναστών …θέλει το διοικητήριο στην Ποσειδωνία! -…Τι είπε πάλι!

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Γ. Πιέτρης έκανε πάλι αναφορά για την κατασκευή του διοικητηρίου στην Κόρινθο και στρέφεται ξανά κυρίως …προς την Ποσειδωνία!

…Τα ίδια έλεγε πριν λίγους μήνες!

…Τόση επιμονή πια από τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Πιέτρη ο οποίος είναι και επιχειρηματίας και έχει αναλάβει τη σίτιση των μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου;

Βέβαια ακόμα να μας απαντήσει ποια είναι τα οικονομικά οφέλη που έχει από τη σίτιση των μεταναστών σε μηνιαία βάση σε ότι αφορά την κλειστή- ανοικτή δομή στο στρατόπεδο της Κορίνθου! Για να τα δούνε οι Κορίνθιοι και να βγάλουν συμπεράσματα!

…Τόση επιμονή πια του Γ. Πιέτρη για το διοικητήριο να γίνει στην Ποσειδωνία; Δεν βλέπει ότι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων αλλά και οι Κορίνθιοι πολίτες σε γενικές γραμμές θέλουν την κατασκευή του διοικητηρίου στον ιστορικό χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού, εκεί που σήμερα είναι το κέντρο μεταναστών, τους οποίους σιτίζει η επιχείρησή του, έχοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη;

…Δηλαδή Γ. Πιέτρη να γίνει το διοικητήριο στην Ποσειδωνία και οι μετανάστες να εξακολουθούν να υπάρχουν ΜΟΝΟ στο στρατόπεδο της Κορίνθου (εκεί που συζητιέται για να γίνει το διοικητήριο)!

Γιατί Γ. Πιέτρη (ως δημοτικός σύμβουλος) ως τώρα δεν είδαμε κάποια αιχμηρή ανακοίνωση σας στα ΜΜΕ για την υποβάθμιση της πόλης της Κορίνθου που έχει γεμίσει με μετανάστες;

Γιατί έχετε “κολλήσει” κυρίως με το νέο διοικητήριο και δεν κάνατε κάποια αναφορά για το πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου που έχει μετατραπεί σε κέντρο μεταναστών;

Μεταξύ άλλων πρόσφατα ο Γ. Πιέτρης ανέφερε σε ανάρτησή του:

“Πιστεύω βαθιά ότι η Κόρινθος, πρέπει να αποκτήσει ένα σύγχρονο ενιαίο διοικητικό κέντρο και αυτό μπορεί να γίνει στο στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος, με την συγκέντρωση όλων των διοικητικών υπηρεσιών.

Την ίδια πίστη όμως, έχω και για την κατασκευή στην Ποσειδωνία, του σύγχρονου κτιρίου, που θα στεγάσει την Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας.

Τα 4.000.000 ευρώ που έχουν εγκριθεί για την κατασκευή του κτιρίου , υπάρχει κίνδυνος να χαθούν , το οικόπεδο να επιστρέψει στο Υπουργείο Άμυνας και η Ποσειδωνία για τις επόμενες δεκαετίες, να παραμείνει η πιο υποβαθμισμένη περιοχή της πρωτεύουσας.

Αντίθετα με την κατασκευή ενός μοντέρνου εμβληματικού κτιρίου, που θα συνοδεύεται από την διάνοιξη δρόμων σύνδεσης του με τις Εθνικές οδούς, η περιοχή θα αναγεννηθεί και ταυτόχρονα η πόλη θα αναπνεύσει.

Το διοικητήριο δεν αφορά μόνο την πόλη της Κορίνθου αλλά ολόκληρη την Κορινθία και η κατασκευή του στην Ποσειδωνία, δεν αναιρεί την δημιουργία ενιαίου διοικητικού κέντρου στην πόλη. Ανεξάρτητα από τα οφέλη στην μικροοικονομία της Κορίνθου, που θα δημιουργηθούν κατά την διάρκεια της κατασκευής του, το κτίριο, θα αλλάξει την εικόνα της πόλης μας και μάλιστα σε μία περιοχή, που δεκαετίες τώρα είναι παραμελημένη από τον δήμο και το δημόσιο.Θα εξυπηρετεί ταυτόχρονα τις δύο μεγάλες πόλεις του νομού, τους χιλιάδες επισκέπτες και παραθεριστές, χωρίς να επιβαρύνει συγκοινωνιακά την Κόρινθο.

Ένα σύγχρονο διοικητήριο, είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για την περιοχή μας και ταυτόχρονα ένα κέντρο αιχμής το οποίο θα αλλάξει για πάντα την πλέον ελπιδοφόρα περιοχή της Κορίνθου, που είναι η Ποσειδωνία με τα πλεονεκτήματα που διαθέτει και μένουν αναξιοποίητα.

Ο δήμος πρέπει να ξεφύγει από αγκυλώσεις και να δει την πραγματικότητα. Το στρατόπεδο για να γίνει αν γίνει ποτέ διοικητικό κέντρο, θα χρειαστούν πολλά χρόνια, με δεδομένο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.Το διοικητήριο στην Ποσειδωνία, μπορεί να ξεκινήσει αύριο το πρωί και να λειτουργήσουν τα οφέλη που ήδη περιέγραψα…”

Η ανάρτηση του Γ. Πιέτρη στις 02 Απριλίου 2021:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση στις 09 Οκτωβρίου 2020: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “περίπτωση” του Γ. Πιέτρη (μέρος 2ο)!- …Τι είπε για το διοικητήριο ο άνθρωπος που έχει κέρδη με τη σίτιση των μεταναστών!

Όσο ο Γ. Πιέτρης δεν απαντάει εμείς, μετά από κάθε ανακοίνωσή του, θα επαναφέρουμε τις παρακάτω αναρτήσεις μας …που ζητούν απαντήσεις:

Κ.Ν