ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ! -…Η τρίπλα Νανόπουλου οδήγησε …σε αυτογκόλ των «δυσαρεστημένων»

Το τοπίο στην Κόρινθο καθάρισε και αυτό το πέτυχε με επιτυχία ο Νανόπουλος

Και εξηγούμε το λόγο…

Κάποιοι με τη στάση τους έδειξαν ότι άλλα είχαν στο νου τους αλλά δεν περίμεναν …την τρίπλα του Νανόπουλου με αποτέλεσμα …να βάλουν αυτογκόλ και να χάσουν τις εντυπώσεις από το ζέσταμα!

Στην Κόρινθο συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο! Ο συνδυασμός του Νανόπουλου κερδίζει κάθε μέρα τις εντυπώσεις επειδή «απαλλάχτηκε» από κάποια άτομα τα οποία αναγκάστηκε να συνεργαστεί λόγω της απλής αναλογικής! Τέτοιο δώρο που του έκαναν κάποιοι …μάλλον ούτε και ο ίδιος ο δήμαρχος δεν το περίμενε!

Αλλά για να φτάσουμε ως εδώ ο δήμαρχος χειρίστηκε …με μαεστρία το θέμα!

Αντιλήφθηκε εγκαίρως ότι αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί του από το συνδυασμό του Π. Καλλίρη και ένας από το συνδυασμό του Πνευματικού προφανώς …είχαν άλλα σχέδια και άρχισαν να κάνουν τα δικά τους! Ίσως υπολόγιζαν και σε «ηρωική έξοδο» κάποια στιγμή αλλά… την πάτησαν!

Ο Νανόπουλος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά από τις αρχές του χρόνου και στην κοπή της πίτας …πέταξε το γάντι στους διαφωνούντες ή να προσαρμοστούν με τον τρόπο που λειτουργεί ο συνδυασμός ή να παραιτηθούν δίνοντας τους μάλιστα χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων αν θυμόμαστε καλά!

Δεν τους ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ο Νανόπουλος από τις θέσεις που ο ίδιος τους έβαλε! Θα ήταν το πιο εύκολο για τον ίδιο αφού ήταν άτομα που δεν άνηκαν καν στο συνδυασμό του! Τους άφησε και απλά …παρακολουθούσε τι θα κάνουν για να εκτεθούν από μόνοι τους! Πέρασε η προθεσμία που τους έδωσε ο Νανόπουλος και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παραιτήθηκε αλλά συνέχιζαν να παραμένουν στη θέση τους απολαμβάνοντας αξιώματα και αρκετοί μισθό!

Και φτάνοντας στο φετινό καλοκαίρι, δηλαδή μία ανάσα πριν τις εκλογές (!!!) άρχισαν να παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον επικαλούμενοι λόγους δυσαρέσκειας στη συνεργασία με τον Νανόπουλο …και διάφορα άλλα τα οποία μάλλον ελάχιστους έπεισαν!

Ο Νανόπουλος εξάλλου αυτό που ήθελε το είχε ήδη πετύχει

Και το χειρότερο αρκετοί  “δυσαρεστημένοι” του Νανόπουλου θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του Σταυρέλη!

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα:

Αν ήθελε ο Νανόπουλος, με την ιδιότητα του δημάρχου, δεν θα μπορούσε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να κρατήσει όσους έφυγαν ως τώρα; Πολύ εύκολα θεωρούμε εμείς! Αλλά δεν το έκανε γιατί ίσως δεν ήθελε να κάνει …τα χατίρια ορισμένων και να βάλει νερό στο κρασί του! Μάλιστα πρόσφατα σε δήλωσή του ο Νανόπουλος ανέφερε ξεκάθαρα: “Είχα δεσμευτεί και το έκανα πράξη ότι, χάρες και  προνόμια σε πρόσωπα και επιχειρήσεις δεν θα δοθούν. Εκείνοι που θέλουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη, και αποκλειστική προνομιακή μεταχείριση  από τον δήμο, δεν θα την βρουν σε εμάς. Γι αυτό και τους αφήσαμε να φύγουν…” 

Ο Νανόπουλος δηλαδή συνεχίζει με τα στελέχη του συνδυασμού του και ανανεώνεται με νέα πρόσωπα και οι «δυσαρεστημένοι»- συνεργαζόμενοι των άλλων συνδυασμών βρίσκουν πολιτικό καταφύγιο και …αναπαλαιώνουν το ψηφοδέλτιο του Σταυρέλη!!!

Με βάση τα παραπάνω που είδαν και διάβασαν όλοι οι Κορίνθιοι …ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις;

Εντωμεταξύ όλοι βλέπουν το ενδιαφέρον που έχει δείξει η δημοτική αρχή του Νανόπουλου για την παραλιακή ζώνη που τόσα χρόνια ήταν αφημένη στην τύχη της (δεν μιλάμε μόνο για τα Καλάμια). Αυτά τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ έργα καθώς και κάποια άλλα εξίσου ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ έργα που αφορούν τόσο την πόλη όσο και τα χωριά, που δεν είχαν γίνει ΠΟΤΕ ως τώρα τα αφήνει ο δήμαρχος για την τελευταία στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές όπου λογικά …θα ανοίξει τα χαρτιά του σε όλα τα επίπεδα!

ΣΣ. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον Σταυρέλη ο οποίος δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση στο ερώτημα- πρόκληση του Νανόπουλου για άτομα τα οποία απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του τα οποία έχουν θέματα με τη δικαιοσύνη και τις αρχές!!!

Το τι ακούγεται στην Κόρινθο …δε λέγεται!

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση στην οποία ακόμα περιμένουμε μία ανακοίνωση του Σταυρέλη που να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ο Νανόπουλος τον Σταυρέλη να απαντήσει για το συνδυασμό του!!! -Ερωτήσεις “φωτιά” του δημάρχου! -Ο Σταυρέλης δεν απαντάει!!!

Κ.Ν