ΚΙΑΤΟ: Τώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους ανακοίνωσαν την ΑΛΗΘΕΙΑ! -Το νερό κάνει μόνο για το ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!

Η ΔΕΥΑ Σικυωνίων μετά την δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα πανελλαδικά μετά την ανάρτηση της korinthiannews.gr (για υπενθύμιση δείτε εδώ) …κάνει την μία ανακοίνωση μετά την άλλη!!! Κάθε εβδομάδα και μία ανακοίνωση κάνει χειρότερη από την προηγούμενη για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Α. Διμηνιό!!!

Αρχικά έβγαλαν ανακοίνωση στις 22 Ιανουαρίου 2021 (ημέρα της ανάρτησης της korinthiannews.gr) όπου έλεγαν ότι το νερό είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προς πόση και μαγείρεμα!

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που τοποθέτησαν στις κολόνες του Α. Διμηνιού:

Στη συνέχεια όμως, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, η ανάρτηση της korinthiannews.gr πήρε πανελλήνια έκταση και ασχολήθηκαν τα μεγάλα κανάλια όπου και “διασύρθηκε” ο δήμος για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό που τρέχει στις βρύσες των κατοίκων.

Όλα αυτά προφανώς ανάγκασαν τη ΔΕΥΑΣ την περασμένη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, να βγάλει νέα ανακοίνωση που να λέει ότι το νερό είναι ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας!!!

Και το ερώτημα είναι το εξής: Τώρα θυμήθηκαν να πούνε την αλήθεια; Τώρα που το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση; Όταν υπήρχε σχετικό έγγραφο της περιφέρειας στις αρχές Δεκεμβρίου 2020 που αναφερόταν στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Α. Διμηνιό γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση προς τους πολίτες που να λέει ότι το νερό που τρέχει στις βρύσες τους είναι ΜΟΝΟ για το καζανάκι; Τότε γιατί δεν έβγαλαν άμεσα μία ανακοίνωση -δελτίο τύπου που να προειδοποιούσαν τους κατοίκους;

Δείτε το έγγραφο της περιφέρειας στις 10 Δεκεμβρίου 2020:

Επίσης οι δημότες του Α. Διμηνιού πλήρωναν τόσο καιρό τη ΔΕΥΑΣ για ένα νερό που κάνει ΜΟΝΟ για το καζανάκι; Επανερχόμαστε…

Από ότι φαίνεται το θέμα παίρνει ανεξέλεγκτη διάσταση με τους αρμοδίους να είναι …με την πλάτη στον τοίχο!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)