ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Νέο “χαστούκι” του Ραψωματιώτη στον αντιπεριφερειάρχη Τ. Γκιολή! -Επιστολή κόλαφος -Επιβεβαίωση της korinthiannews.gr…

-Σε ότι αφορά τον Δ. Ραψωματιώτη δείχνει ότι έχει …τα κότσια να πει τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό τον τιμά! -…Άλλοι καθυστερούν ή αποφεύγουν να απαντήσουν!

-Κε Νίκα πόσα θα “καταπιείτε” ακόμα με τον Τ. Γκιολή σε αυτή τη θέση;

Απόλυτη επιβεβαίωση από τον επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δημοσίευμα της korinthiannews.gr με τίτλο: “Επιχειρηματίας “αδειάζει” τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας…για την αδιαφορία του!”

Ο επιχειρηματίας απάντησε στο δημοσίευμα που έκανε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα αλλά ο Τ. Γκιολής …ακόμα να απαντήσει!!!

…Το συνηθίζει εξάλλου ο Γκιολής να μην απαντάει σε σοβαρά θέματα όπως το θέμα που θίγουμε εδώ και κάτι χρόνια σε ότι αφορά τις ΣΟΒΑΡΕΣ καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις!!!

Ο Γκιολής έγινε αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και κυρίως τον βλέπουμε να κάνει, τους πρώτους μήνες της θητείας του, είναι αναρτήσεις στο facebook, για τις οποίες εκτίθεται και του …την λένε κιόλας (δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Με μία επιστολή του ο Γ. Πετρίτσης… βάζει στη θέση του τον Τ. Γκιολή! -Τι ανέφερε για την εγχείριση και τον τραυματιοφορέα!”…) και από την άλλη να φωτογραφίζεται με τον Π. Νίκα και με άλλα πολιτικά πρόσωπα όταν έρχονται στην Κορινθία!!!

Έτσι φαντάζεστε κε Νίκα τον αντιπεριφερειάρχη που ορίσατε στην Κορινθία; Τα πρώτα δείγματα τα βλέπετε κε Νίκα! Εκτίθεται τόσο ο ίδιος ο Τάσος Γκιολής όσο και εσείς που τον τοποθετήσατε σε αυτή τη θέση!

Στην παρακάτω επιστολή και ο επιχειρηματίας Δ. Ραψωματιώτης “αδειάζει” τον Γκιολή! Κε Νίκα πόσα θα “καταπιείτε” ακόμα με τον Τ. Γκιολή σε αυτή τη θέση;

Σε ότι αφορά τον Δ. Ραψωματιώτη δείχνει ότι έχει …τα κότσια να πει τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό τον τιμά! …Άλλοι καθυστερούν ή αποφεύγουν να απαντήσουν!

Δ. Ραψωματιώτης: “Επιβεβαιώνω το δημοσίευμα της korinthiannews.gr”

Από τον επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη εστάλη το εξής δελτίο τύπου: “Μετά το πρόσφατο δημοσίευμα του Korinthian News  είμαι υποχρεωμένος να  επιβεβαιώσω την εγκυρότητα του.

Δυστυχώς με δηλώσεις του κου Αντιπεριφερειάρχη σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, μας παρουσίασε ούτε λίγο – ούτε πολύ ως «λωποδύτες» του κοινού ποινικού δικαίου, με μισές αλήθειες, με συνειρμούς και καταφανή την άγνοια του.

Δεν μας είπε ποτέ όμως γιατί δεν βρήκε τον χρόνο δυόμιση μήνες τώρα να με συναντήσει ή γιατί, αφού έχει αυτή την άποψη για τις επιχειρήσεις μας, όπως δήλωσε, γιατί δεν μας έκλεισε, όταν το ζητούσα με το έγγραφο μου 2 μήνες πριν.

Το μόνο που αυτή τη στιγμή έχω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε προσωπικές εμπάθειες υπαλλήλου και δεν πρόκειται να γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα της ανεπάρκειας και διπλοπροσωπίας ανθρώπων που έχουν θέσεις ευθύνης.

Ευτυχώς που ανταποκρίθηκε η εισαγγελία Κορίνθου και έτσι θα έχω τη δυνατότητα να καταθέσω όλα τα έγγραφα και να κάνω μηνυτήρια αναφορά κατά πάντων”.

ΣΣ. Τι διαβάσαμε παραπάνω; Παρουσίασε ούτε λίγο – ούτε πολύ ως «λωποδύτες» του κοινού ποινικού δικαίου τους επιχειρηματίες του εργοστασίου;

Είναι δυνατόν! Αυτό το κάνει ο Τ. Γκιολής με τις σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του που συζητάει αυτή τη στιγμή όλη η Κορινθία καθώς αυτές οι περιπέτειες είναι γνωστές και στους ιατρούς;

Με την ευκαιρία κε Γκιολή σας ρωτάμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Σε πόσους μήνες φυλακή καταδικαστήκατε πρωτόδικα και ποια ήταν η απόφαση του εφετείου! Αφού δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε για απαντήστε ΕΥΘΕΩΣ στο ερώτημα που σας θέτουμε! Το οφείλετε στους Κορίνθιους και σε αυτούς που σας τίμησαν με την ψήφο τους! Περιμένουμε…

Φώτης Νικολακόπουλος