ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Έτσι λειτουργεί ο συνδυασμός του Σταυρέλη!

Άλλο ένα σοβαρό θέμα ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος: “Ο κ. Σταυρέλης και η αντιπολίτευσή του είναι αλα καρτ!!! Λείπει δύο φορές και έρχεται τη μία στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου!!!

Αυτό δεν αποτελεί σεβασμό προς τους πολίτες. Είναι άλλη μία απόδειξη ότι ο κ. Σταυρέλης δεν θέλει να γίνει έργο στο δήμο Κορινθίων, κωλυσιεργεί, είτε με προσφυγές είτε με καθυστερήσεις, τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου για να μην επωφεληθεί πολιτικά η δημοτική αρχή!

Θυσιάζει ο κ. Σταυρέλης τα πάντα ακόμα και στις επιλογές των υποψηφίων του, προκειμένου να πάρει ψήφους από όπου μπορεί γιατί αυτοσκοπός είναι η καρέκλα. Για μένα δεν είναι αυτοσκοπός η καρέκλα αλλά η υπηρεσία των δημοτών”

ΣΣ. Το έχουμε γράψει από την αρχή. Αρκετά από τα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Σταυρέλη “χαντακώνουν” το συνδυασμό!

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές αυτός ο “πονοκέφαλος” του Ν. Σταυρέλη θα μεγαλώνει! Ήδη βουίζει η Κόρινθος και όλος ο δήμος! Κρίμα για αυτό που συμβαίνει στον Σταυρέλη, τον οποίο θεωρούμε έναν αξιόλογο άνθρωπο, αλλά αναρωτιόμαστε με αυτούς που έχει επιλέξει ως συνεργάτες …σε τι μπορεί να ελπίζει!

Με τους “δυσαρεστημένους” του Νανόπουλου ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ένα άλλο ψηφοδέλτιο ούτε με άτομα τα οποία προκαλούν την τοπική κοινωνία έχοντας μπλεξίματα με δικαστήρια, χρέη κτλ, τα οποία από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσουν παρακάτω!

Επίσης δεν λάβαμε ακόμα μία ανακοίνωση από τον Σταυρέλη στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ του Νανόπουλου όπου του έθετε ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα (για υπενθύμιση δείτε την α ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ο Νανόπουλος τον Σταυρέλη να απαντήσει για το συνδυασμό του!!! -Ερωτήσεις “φωτιά” του δημάρχου! -Ο Σταυρέλης δεν απαντάει!!!

Αυτά τα θέματα κάνουν τη διαφορά και σχολιάζονται περισσότερο…

Κ.Ν