ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Τώρα μάλιστα! -Με πολλά “ΘΑ” και χωρίς προτάσεις η ανακοίνωση της Πρωτοπαππά!

Με πολλά “ΘΑ” η υποψήφια δήμαρχος Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ Μ. Πρωτοπαππά εμφανίστηκε πάλι πρόσφατα με ανακοίνωση στα ΜΜΕ!

Προσπάθησε έτσι …να πλήξει τη δημοτική αρχή του Γ. Γκιώνη αναφέροντας το κυκλοφοριακό στο Λουτράκι, ότι είναι αδύνατη η πρόσβαση στις παραλίες, στον κεντρικό δρόμο και στα μαγαζιά!!!

…Αλλά από την άλλη η Μ. Πρωτοπαππά δεν ανέφερε στο ίδιο δελτίο τύπου ποιες είναι οι λύσεις που προτείνει!!! Ανέφερε μόνο: “ότι έχουμε σχέδιο, το οποίο θα παρουσιάσουμε σύντομα στους συμπολίτες μας!!!”

Δεν μας είπε όμως πότε θα το κάνει, πριν ή μετά τις εκλογές;

Αλλά ακόμα και αυτά που θα πει …κάποια στιγμή πόσο θα μπορούν να υλοποιηθούν; Γιατί από την αντιπολίτευση γενικά όλα ωραία φαίνονται και τα προβλήματα λύνονται …μαγικά!!!

Σε ότι αφορά τώρα τα υπόλοιπα που είπε η Πρωτοπαππά ότι: “Μυριάδες επισκέπτες γυρίζουν την πλάτη στην πολύ όμορφη λουτρόπολη μας. Η πόλη σβήνει τουριστικά…κτλ”, θα πούμε μόνο αυτό:

Το Λουτράκι είχε, έχει και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να έχει τους περισσότερους τουρίστες από κάθε άλλη περιοχή της Κορινθίας. Και σε ότι αφορά τον κόσμο στο Λουτράκι γίνεται το αδιαχώρητο όταν σε άλλους δήμους, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, …σχεδόν δεν κινείται φύλλο!

Με τέτοια δελτία τύπου – ανακοινώσεις αν θεωρεί η Μ. Πρωτοπαππά ότι μπορεί να πλήξει τη δημοτική αρχή του Γκιώνη …είναι δικαίωμά της!

Τότε που η Πρωτοπαππά ήταν μέλος της δημοτικής αρχής του Γκιώνη …και δεν είχε πρόβλημα!

Από την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Μ. Πρωτοπαππά αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Μετά από μία θητεία 13 χρόνων στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο κ.Γιώργος Γκιώνης απέδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα, το παραμικρό σχέδιο και πρόταση για την λύση του κυκλοφοριακού στο Λουτράκι και το πάρκινγκ.

Το κυκλοφοριακό είναι η γάγγραινα για την πρωτεύουσα του δήμου, εδώ και πολλές δεκαετίες. Το πάρκινγκ, είναι ο κύριος λόγος που μυριάδες επισκέπτες γυρίζουν την πλάτη στην πολύ όμορφη λουτρόπολη μας.Επί 13 χρόνια κανένα σχέδιο.!Κουβέντες, αερολογίες και ευχολόγια τόσα χρόνια…!Η πόλη σβήνει τουριστικά.

Η πόλη ασφυκτιά και πνίγεται αλλά κανένα βήμα μπροστά.Αδύνατη η πρόσβαση στις παραλίες, στον κεντρικό δρόμο και στα μαγαζιά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί του κ.Γκιώνη.

Στην Δύναμη Δημιουργίας, έχουμε σχέδιο, το οποίο θα παρουσιάσουμε σύντομα στους συμπολίτες μας, για διαβούλευση.Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η τραγική κατάσταση.Η πόλη μας πρέπει να αναπνεύσει και θα αναπνεύσει…”

Κ.Ν