ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Επαληθεύτηκε η korinthiannews.gr! -Το ΑΔΕΙΟ κρουαζιερόπλοιο που φωτογραφιζόταν ο Νανόπουλος …τελικά έφυγε από το λιμάνι!!!

-Γράφει ο Φώτης Νικολακόπουλος

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η korinthiannews.gr …πρόλαβε τα γεγονότα!

Το ΑΔΕΙΟ κρουαζιερόπλοιο για το οποίο “καμάρωνε’ και φωτογραφιζόταν πριν λίγο καιρό ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος, που χαρακτήριζε μάλιστα και ως ΔΩΡΟ, έφυγε από το λιμάνι της Κορίνθου και …έδεσε σε άλλο λιμάνι!!!

…Ποιο ήταν τελικά το ΔΩΡΟ δήμαρχε; Ότι το λιμάνι της Κορίνθου δυσφημίστηκε επειδή στις άσχημες καιρικές συνθήκες δεν μπορούσε να παρέχει ασφάλεια στο πλοίο που βρισκόταν μέσα αυτό, με αποτέλεσμα να μην αποφύγουμε …τα παρατράγουδα; (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “…Το πήρε και το σήκωσε! Δυσφήμιση για την Κόρινθο! Το “ΔΩΡΟ” του Νανόπουλου …που έγινε εφιάλτης! -…Θέλουμε και τουρίστες δήμαρχε;”

…Ή θεωρείτε δήμαρχε διαφήμιση που το κρουαζιερόπλοιο στις άσχημες καιρικές συνθήκες έβγαινε από το λιμάνι της Κορίνθου (!!!) για να ρίξει άγκυρα έξω από αυτό;

Η korinthiannews.gr περίπου πέντε μέρες πριν φύγει το πλοίο είχε κάνει σχετική ανάρτηση, ότι το πλοίο θα έφευγε! Να σημειώσουμε ότι την πληροφορία την είχαμε από αναγνώστη μας που αποδείχτηκε πολύ καλός γνώστης των πραγμάτων! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση -που συγκέντρωσε περισσότερα από 1.100 like- με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Άλλο πάλι και αυτό! Το κρουαζιερόπλοιο χωρίς τουρίστες μπαινοβγαίνει στο λιμάνι!!! (φωτο)

Το λιμάνι της Κορίνθου αποδείχτηκε εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει με ασφάλεια το μεγάλο αυτό πλοίο!

Επαναλαμβάνουμε ότι στην Κόρινθο είχαμε το εξής παράδοξο: Είχε ρίξει άγκυρα ένα κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Κορίνθου το οποίο ήταν ΑΔΕΙΟ από τουρίστες!!! Και παρόλα αυτά …μπαινόβγαινε κάθε τόσο στο λιμάνι!!! Στις άσχημες καιρικές συνθήκες ήταν ΕΚΤΟΣ λιμανιού!!! Αυτά μόνο στην Κόρινθο…

ΣΣ. Μέχρι να επανέλθουμε γνωρίζει ο δήμαρχος να μας πει που έριξε τελικά άγκυρα το κρουαζιερόπλοιο; Έχει καμία σχέση με το λιμάνι στο Αίγιο; …Λέμε τώρα!

Για υπενθύμιση δημοσιεύουμε ξανά τη δήλωση του Νανόπουλου πριν λίγους μήνες, όταν το κρουαζιερόπλοιο έριξε για πρώτη φορά άγκυρα στο λιμάνι της Κορίνθου (όπου ο δήμαρχος φωτογραφιζόταν με χαρά μαζί με αυτό)! Ανέφερε μεταξύ άλλων (τότε) ο δήμαρχος: “Το κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο λιμάνι της Κορίνθου είναι ένα μικρό δωράκι που το χρωστούσα από το 2014 στον κ. Πνευματικό και σε όσους έλεγαν ότι δεν μπορούν να έρθουν κρουαζιερόπλοια στην Κόρινθο. Θα μείνει στο λιμάνι όσο διαρκεί ο κορονοϊός γιατί τώρα κρουαζιέρες δεν γίνονται…”

Και το ερώτημα το δικό μας είναι το εξής:

Δήμαρχε ο κορονοϊός εξακολουθεί να υπάρχει! Το πλοίο γιατί έφυγε πιο πριν; Οι δημότες σας περιμένουν μία απάντηση …ή σας βάζουμε ξανά δύσκολα;

Εμείς πάντως κε Νανόπουλε θα σας συνιστούσαμε στο εξής, μέσα στον ενθουσιασμό σας, να μην βιάζεστε να κάνετε δηλώσεις γιατί όλα καταγράφονται και καμία φορά …αυτές γυρίζουν μπούμερανγκ! Όπως συνέβη και με το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Κορίνθου…