ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο γνωστός Γ. Πιέτρης …ξαναχτύπησε!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορινθίων Γ. Πιέτρης που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά την  εμφάνιση σου σε συνεδρίαση του ΔΣ με το σώβρακο και …γέλασε και ο κάθε πικραμένος αφού ασχολήθηκαν μαζί του και οι ράδιο αρβύλα (διαφημίζοντας του το σώβρακο το οποίο τους θύμιζε του Πάγκαλου -δείτε την σχετική ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!)… ξαναχτύπησε!

…Τι έκανε αυτή τη φορά ο Γ. Πιέτρης!

Κάνει μία αναφορά ο δήμαρχος Κορινθίων για κάποιους που θέλουν να λεηλατήσουν το δήμο!

Και ο Γ. Πιέτρης αντιδρά, χωρίς να έχει γίνει κάποια αναφορά στο όνομά του (!!!)  κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση πριν από 6 ημέρες:

Πέρασαν λοιπόν 6 ημέρες και δεν έχει επανέλθει ακόμα σχετικά με την παραπάνω ανάρτηση!!!

Και αναρωτιόμαστε! …Υπήρξε κάποιο κώλυμα;

Και όπως πολύ καλά διαβάζετε στην παραπάνω ανακοίνωση του Γ. Πιέτρη ο  δήμαρχος έκανε την αναφορά αλλά ο Πιέτρης θα ρωτήσει τον αντιδήμαρχο Γ. Πούρο!!!

Και τώρα εσύ Κορίνθιε ψηφοφόρε τι δεν καταλαβαίνεις …σχετικά με την περίπτωση του Γ. Πιέτρη;

…Περιμένουμε με αγωνία να επανέλθει και πραγματικά αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουμε!

ΣΣ. Γενικά τώρα! Στην Κόρινθο συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο! Ο συνδυασμός του Νανόπουλου κερδίζει τις εντυπώσεις επειδή “απαλλάχτηκε” από κάποια άτομα και αναγκάστηκε να συνεργαστεί λόγω της απλής αναλογικής! Τέτοιο δώρο που του έκαναν κάποιοι …μάλλον ούτε και ο ίδιος ο δήμαρχος δεν το περίμενε! Και οι εκλογές πλησιάζουν!