ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Πιέτρης που έκανε εμφάνιση με ΕΣΩΡΟΥΧΑ μιλάει …για το θαύμα του δαίμονα των τηλεδιασκέψεων! -…Αυτό φταίει;

Τεράστια διάσταση έχει πάρει το θέμα με τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Κορινθίων Γ. Πιέτρη όπου έφτασε στο σημείο να εμφανιστεί με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη στη συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων!!!

Το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση!

Ασχολήθηκαν μαζί του και οι “Ράδιο Αρβύλα” και έπεσε το …γέλιο της αρκούδας με τον σχολιασμό τους! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!)

Αναρωτιόμαστε πραγματικά …πως την είδε ο Γ. Πιέτρης να παρακολουθεί με τα εσώρουχα την συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων και να θέλει να κάνει και παρεμβάσεις!!! Αυτή είναι η σοβαρή εικόνα για συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων;

Και το χειρότερο είναι ότι άργησε να αντιληφθεί τι συμβαίνει παρότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του εξηγούσαν να φτιάξει την κάμερα …αλλά μάταια!

Γ. Πιέτρη …ωραία εικόνα αυτή προς τους Κορίνθιους και ειδικά στους ψηφοφόρους σας! …Δείξατε πόσο σοβαρά αντιμετωπίζετε τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη!

Ίσως εσείς να μην βρίσκετε παράλογο στο εξής ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι να εμφανίζονται με πιτζάμες και εσώρουχα σε τηλεδιασκέψεις!

Εμείς κρατάμε αυτό που σας είπε ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος: “Θα ήθελα να παρακαλέσω για ακόμα μία φορά τον Γ. Πιέτρη επειδή εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο να προσέχει γιατί αυτή δεν είναι εικόνα για δημοτικό συμβούλιο!!!”

Επίσης πόσο τιμητικό είναι για έναν δημοτικό σύμβουλο να του λέει ο δήμαρχος: “Πείτε στον Πιέτρη να ντυθεί γιατί θα μας βάλουν στο “Ράδιο Αρβύλλα”.

Επίσης πόσο τιμητικό είναι για έναν δημοτικό σύμβουλο να του λένε τη στιγμή εκείνη οι άλλοι συμμετέχοντες στη τηλεδιάσκεψη με την εικόνα που έβλεπαν “Τρομάξαμε”!

Αυτά κρατάμε εμείς Γ. Πιέτρη. Διότι δείξατε ότι δεν είστε καθόλου προσεχτικός! Μήπως πρέπει να πούμε …και πάλι καλά που τουλάχιστον φορούσατε εσώρουχα;

Ίσως εσείς Γ. Πιέτρη θεωρείτε με την παρακάτω ανακοίνωση που βγάλατε, κάνοντας αναφορά για ατυχές περιστατικό, για δαίμονα των τηλεδιασκέψεων που έκανε το θαύμα του…κτλ, ότι θα υποβαθμίσετε κάπως το γεγονός!

Σας λέμε όμως ότι κανένας δαίμονας των τηλεδιασκέψεων που έκανε το θαύμα του δεν σας φταίει αν εσείς ήσασταν πιο προσεχτικός …και πιο ντυμένος!

Το καλό στην παρακάτω ανακοίνωση σας ότι παραδέχεστε και εσείς με τη σειρά σας ότι αυτό το περιστατικό δημιούργησε κακή εικόνα για την Κόρινθο. Πάλι καλά…

Εμείς πάντως, αν και δεν την λάβαμε, δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωσή σας και αφήνουμε τους Κορίνθιους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους!

Σε ανακοίνωση από τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη αναφέρεται:

Για υπενθύμιση σε προηγούμενη μας ανάρτηση αναφέραμε μεταξύ άλλων:

Στιγμές …απόλυτης χαλάρωσης για τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη αφού εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη στη συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων!!!

Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος του ανέφερε: “Πείτε στον Πιέτρη να ντυθεί γιατί θα μας βάλουν στο “Ράδιο Αρβύλλα”

Κάποιος άλλος που συμμετείχε στη τηλεδιάσκεψη ανέφερε: “Τρομάξαμε, τρομάξαμε”

Στη συνέχεια ο Γ. Πιέτρης έχοντας έρθει σε αμηχανία πως να χειριστεί αυτή την εμφάνισή του ανέφερε: “Δεν πειράζει, δεν πειράζει…”

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Β. Νανόπουλος ανέφερε: “Θα ήθελα να παρακαλέσω για ακόμα μία φορά τον Γ. Πιέτρη επειδή εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο να προσέχει γιατί αυτή δεν είναι εικόνα για δημοτικό συμβούλιο!!!”

Έχουμε γράψει και άλλες φορές από τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Πιέτρη, με τον τρόπο που λειτουργεί γενικότερα, τα περιμέναμε όλα! Αλλά να φτάσει στο σημείο να είναι με τα εσώρουχα σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα η κάμερα στραμμένη στα “επίμαχα” σημεία, …ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε!

Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη …έκπληξη που μας ετοιμάζει”