ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τώρα μάλιστα! -…Έτσι εξηγείται!-…Τι πρέπει να αναρωτηθεί ο Σταυρέλης!

Η επιλογή του δημοτικού συμβούλου Κορινθίων Θ. Κουτσογκίλα, δυστυχώς για τον ίδιο, …αλλά μάλλον επιβεβαιώνει τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο!

Όταν ο δήμαρχος τον έπαυσε από πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην μεταξύ τους συνεργασία!

Για υπενθύμιση η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου και του Θ. Κουτσογκίλα έφερε αυτό το αποτέλεσμα, καταθέτοντας μάλιστα ο δήμαρχος τα απαραίτητα στοιχεία στα πρακτικά και αναφέροντας την αδράνεια του προέδρου κάτι το οποίο εξέθετε τον δήμαρχο και οι αθλητικοί σύλλογοι εξέφραζαν παράπονα στη δημοτική αρχή!

Και το ερώτημα είναι το εξής: Δηλαδή ο Κουτσογκίλας παρέμενε σε μία θέση που ουσιαστικά ήταν επιλογή του δημάρχου χωρίς να συνεργάζεται ως πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ με τον δήμαρχο με αποτέλεσμα να τον εκθέτει; …Αυτό επιδίωκε ο Κουτσογκίλας; (Τα σενάρια παράλληλα “φούντωναν” ότι ο Κουτσογκίλας είναι κοντά στο συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη!!!)

Ο δήμαρχος, σύμφωνα με αυτά τα σοβαρά που ανέφερε, έκανε το αυτονόητο και έπαυσε τον Κουτσογκίλα από πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ!

Στην αρχή δεν σας κρύβουμε και εμείς αναρωτηθήκαμε με την επιλογή αυτή του Νανόπουλου καθώς υπήρξαν και κάποιοι που προσπάθησαν να πλήξουν τον δήμαρχο (με αυτή την επιλογή του!)

Την απάντηση όμως μας την έδωσε ο ίδιος ο Κουτσογκίλας με την επιλογή του, ο οποίος ανακοινώθηκε εντός του περασμένου διημέρου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Σταυρέλη!!!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 000.-34.jpg

Σίγουρα εξηγήσεις πλέον θα πρέπει να δώσει ο ίδιος ο Κουτσογκίλας στους δημότες που θα ζητήσει ξανά τη ψήφο τους και όχι ο δήμαρχος!

Όπως και να εξηγήσει ο Κουτσογκίλας για ποιο λόγο παρέμενε στη σημαντική θέση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ χωρίς να έχει συνεργασία με τον δήμαρχο!!!

Γιατί δεν παραιτούνταν πιο πριν από μόνος του αλλά πλησίαζε και πιο πολύ στις εκλογές έχοντας αυτή τη θέση; Μήπως ήθελε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν τη θέση αυτή για να στηρίξει στο τέλος τον Σταυρέλη;

Από την άλλη ο συνδυασμός του Ν. Σταυρέλη “ανανεώνεται” με αυτούς που “αναγκάζει” ο δήμαρχος σε απομάκρυνση από τον συνδυασμό του; Ίσως επανέλθουμε πάνω σε αυτό σε άλλη ανάρτησή μας αλλά μέχρι τότε ας αναρωτηθεί ο Ν. Σταυρέλης αν έτσι θεωρεί ότι ενισχύει τον συνδυασμό του …ή τον χαντακώνει!

Το τι ακούγεται τόσο στην Κόρινθο όσο και στα χωριά …δεν λέγεται!

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Σταυρέλη αναφέρεται:

“Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) – Γεννήθηκε στην Κόρινθο. Ο πατέρας του ήταν από το Σοφικό και η μητέρα του από το Αγγελόκαστρο. Είναι παντρεμένος με την Ανατολή Παπαδοπούλου συνταξιούχο της Εθνικής Τράπεζας. Έχει δύο κόρες, την Μαριλένα Γιατρό και την Αντωνία Νηπιαγωγό. Έχει τελειώσει Εργοδηγός Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος στις Σχολές Κοντοράβδη ενώ παράλληλα εργαζόταν ως Ξυλουργός, επάγγελμα που τελικά τον κέρδισε. Άνοιξε τη δική του επιχείρηση την οποία διατήρησε 35 χρόνια από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Με τα κοινά του Δήμου Κορινθίων ασχολήθηκε όταν ο αείμνηστος Δήμαρχος Θωμάς Θωμαϊδης τον ενέταξε στο συνδυασμό του το 1998 και με τη συμμετοχή του έγιναν Δημοτική Αρχή. Έκτοτε εκλέγεται συνεχώς επί έξι (6) τετραετίες τουτέστιν 25 χρόνια στις πρώτες θέσεις των συνδυασμών (1998-2023) εκ των οποίων τρεις τετραετίες είναι στην πλειοψηφία (1998-2006 και 2019-2023) και τρεις τετραετίες στην αντιπολίτευση (2006-2019). Έχει υπηρετήσει σε όλα τα πόστα του Δήμου . Αναλυτικά: Από 1999-2006 Πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ και Πρόεδρος του Α΄ Παιδικού Σταθμού του Δήμου. Από το 2003-2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Καθημερινότητας και Πρασίνου. Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Υγειονομικών Υπηρεσιών. Από το 2006 έως 2014 Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Από το 2019-2023 διετέλεσε Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ (Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος) με μεγάλη επιτυχία. Από το 2019-2021 Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής. Παραμένει Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος έως και σήμερα. Ο Θέμης θα είναι Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ-ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ– Γεννημένη στην Ξυλοκέριζα και μόνιμη κάτοικος Χιλιομοδίου. Η Γιώτα θα είναι Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– Είναι 30 ετών, γέννημα θρέμμα της Ξυλοκέριζας και μόνιμος κάτοικος αυτής. Εργάζεται στο οικογενειακό αρτοποιείο «Αρτόγλυκο» με έδρα την Ξυλοκέριζα. Ο Παναγιώτης θα είναι Υποψήφιος στο Τ.Σ. Ξυλοκέριζας…”.

ΣΣ. Προς τον δήμαρχο Κορινθίων: Υπάρχουν κανα- δυο “βαρίδια” στο συνδυασμό σας! Με αυτά τα στελέχη τι σκοπεύετε να κάνετε; Θα το αποφασίσετε τώρα …ή μετά τις εκλογές; Δεν βλέπετε ότι σας εκθέτουν; Το έχουμε γράψει ξανά και απορούμε που εξακολουθούμε να τους βλέπουμε στο συνδυασμό σας!

Κ.Ν