ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το δώρο του Γ. Πιέτρη στον δήμαρχο Κορινθίων!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

…Το έσπασε το κοντέρ ο Γ. Πιέτρης για ακόμα μία φορά!

Βασικά έκανε αυτό το οποίο περιμέναμε εδώ και καιρό, αλλά “θυμήθηκε” να το κάνει 5 περίπου μήνες πριν τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!!!

Ο Γ. Πιέτρης με σημερινή ανακοίνωσή του παραιτήθηκε από πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κορινθίων!

…Πολλά υποσχόμενος ήταν ο Γ. Πιέτρης όταν αναλάμβανε τη θέση αυτή και επειδή μάλλον έβλεπε ότι έμεινε με τις υποσχέσεις …στο χέρι είπε να παραιτηθεί από τη θέση αυτή αφήνοντας αιχμές στη δημοτική αρχή!!! Και τώρα αυτά που λέει ο Γ. Πιέτρης …θα συγκινήσουν νομίζει τους δημότες;

Μάλλον …θα τρίβει τα χέρια του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος που παραιτήθηκε ο Γ. Πιέτρης από τη θέση αυτή, προκειμένου ίσως να αποφύγει τη διαδικασία να το κάνει ο ίδιος (δηλαδή να τον παραιτήσει αφού έβλεπε ότι δεν έκανε για τη θέση αυτή)!

Τώρα το επόμενο στάδιο να δούμε και αυτός ο …αργοπορημένος “δυσαρεστημένος” συνεργάτης της δημοτικής αρχής του Νανόπουλου να στηρίξει τον συνδυασμό του Ν. Σταυρέλη (για υπενθύμιση ο εν λόγω συνδυασμός “ανανεώνεται” με αυτούς που ο δήμαρχος με τη στάση του “ξεφορτώνεται” από συνεργάτες του!)

Σε ότι αφορά τον Γ. Πιέτρη είναι γνωστός για τις …πολιτικές κωλοτούμπες του! Ένα μόνο παράδειγμα. Στην αρχή δεν ήθελε να συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή του Νανόπουλου, στη συνέχεια ξαφνικά συνεργάστηκε και ανέλαβε τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου μιλώντας με καλά λόγια για τον δήμαρχο!!! Και τώρα αφού είδε ότι …δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που πολύ εύκολα δεσμευόταν αποχωρεί και του φταίει η δημοτική αρχή!!!

Και στην παρακάτω ανακοίνωση ο Γ. Πιέτρης αναφέρει ότι …συνεχίζει τον αγώνα που έχει ξεκινήσει!!! …Ποιον αλήθεια αγώνα; Μήπως σε αυτόν τον αγώνα είναι να παρουσιάζεται σε συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων με το ΣΩΒΡΑΚΟ και να γελάει το πανελλήνιο αφού ήταν θέμα στα αθηναϊκά ΜΜΕ και σατιρίστηκε και από τους Ράδιο Αρβύλλα; (δείτε τη σχετική ανάρτηση)

Ας τραβήξει λοιπόν τον δικό του δρόμο ο Γ. Πιέτρης …για να βρει την ησυχία του και ο Νανόπουλος!

Και το λέμε πλέον ξεκάθαρα: Μετρώντας τέτοιου είδους απώλειες ο Νανόπουλος, όπως του Γ. Πιέτρη, έρχεται όλο και πιο κοντά στην επανεκλογή του στις εκλογές του Οκτώβρη! …Βουίζει πλέον όχι μόνο η Κόρινθος αλλά και όλος ο δήμος Κορινθίων!

Καλή συνέχεια λοιπόν στον Γ. Πιέτρη …στον αγώνα που λέει ότι έχει ξεκινήσει!

Έχουμε και άλλο υλικό για τον Γ. Πιέτρη …που δεν είναι της παρούσης!

Η ανάρτηση του Γ. Πιέτρη:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 7-2-20.jpg

ΣΣ. Εμείς στην korinthiannews.gr από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι ο Γ. Πιέτρης αναλάμβανε πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κορινθίων είχαμε στραφεί ευθέως κατά του Νανόπουλου, πως τον έκανε αυτόν συνεργάτη του!

Και επειδή τα γραπτά μένουν δείτε την ανάρτησή μας στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Επιτυχία” Νανόπουλου!!! -Συνεργάτης του και ο Γ. Πιέτρης που είχε “βουίξει” το πανελλήνιο! -Οι ευχαριστίες …και οι βαρύγδουπες δηλώσεις!”

Σήμερα λοιπόν λέμε ότι ο Γ. Πιέτρης με αυτή την παραίτησή του από το λιμενικό ταμείο έκανε κυριολεκτικά ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ στον Νανόπουλο!