ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Έφυγαν σήμερα 9 αστυνομικοί! -Σχεδόν άδειο το αστυνομικό τμήμα! -Δεν βγαίνουν ούτε οι περιπολίες! -Στο έλεος των κλεφτών οι πολίτες! -“Παρατηρητές” οι βουλευτές!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Η πιο τουριστική περιοχή της Κορινθίας είναι το Λουτράκι. Τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι θα γεμίσει από τουρίστες αλλά και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν την περίοδο του Πάσχα και ειδικά την Μ. Παρασκευή που …δεν έπεφτε καρφίτσα!

…Και όμως!

Από αυτό το αστυνομικό τμήμα έφυγαν σήμερα με απόφαση του υπουργείου 9 αστυνομικοί για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας!!!

Και πόσοι αστυνομικοί έμειναν για να προστατεύουν τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ; Μόλις 16 αστυνομικοί (μαζί με την διοικήτρια και τους αστυνομικούς που είναι στην γραμματεία!!!)

Τι σημαίνει αυτό;

Το Λουτράκι και όλος ο δήμος αν δεν βρεθεί λύση πολύ σύντομα …θα είναι ξέφραγο αμπέλι!

…Ένα περιπολικό θα μπορεί να κυκλοφορεί και αυτό με δυσκολία! …Και που να πρωτοπάει αυτό; Δεν θα βγαίνουν πλέον ούτε οι βάρδιες (από αυτά τα άτομα πόσοι μπορεί να αρρωστήσουν και τι θα γίνει όταν πάρουν τις άδειες που δικαιούνται)!

Μιλάμε για ένα τμήμα που αστυνομεύει τις περιοχές από τον Ισθμό μέχρι και τα όρια στο Αλεποχώρι!!!

Για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ έχουν ΟΝΟΜΑ!

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, ο υπουργός δημοσίας τάξης και οι Κορίνθιοι βουλευτές της κυβέρνησης! Δήμας, Κόλλιας και Ταγαράς ούτε ανακοίνωση στα ΜΜΕ δεν έχουν στείλει ακόμα για να καταγγείλουν ΕΣΤΩ αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση!!!

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

Αν δεν επιστρέψουν οι αστυνομικοί που έφυγαν από τα αστυνομικά τμήματα της Κορινθίας οι βο(υ)λευτές μας θα τολμήσουν να κατέβουν στις εκλογές ως υποψήφιοι με τη ΝΔ;

ΣΣ. Να σημειωθεί ότι εκτός του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου σοβαρό πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα αστυνομικά τμήματα Βραχατίου και Κορίνθου!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση της Παρασκευής: Σύντομα “ξέφραγο αμπέλι” η Κορινθία με την ΑΝΟΧΗ των βο(υ)λευτών μας;

Και το σκίτσο της Παρασκευής: