…Πάλι τα ίδια! Βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας βρέθηκε να ρωτήσει για το σοβαρό πρόβλημα στην ορεινή Κορινθία! -Οι Κορίνθιοι βουλευτές…

Στις 10 Μαρτίου 2020 γράψαμε για ένα σοβαρό θέμα, για το οποίο ασχολήθηκε βουλευτής ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και αφορά το νοσοκομείο Κορίνθου. Πρόκειται για ρεπορτάζ της korinthiannews.gr που αφορούσε το πρόβλημα στην παιδιατρική στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Ένα θέμα που απασχολεί πολλούς Κορίνθιους γονείς σε καθημερινή βάση. Το ρεπορτάζ ήταν με λεπτομέρειες (για υπενθύμιση δείτε όλο το ρεπορτάζ με τίτλο: Νοσοκομείο Κορίνθου: «Κόσμημα» η μαιευτική –Σοβαρό πρόβλημα στην παιδιατρική –Το παράλογο της υπόθεσης…)

…Και όμως! ΚΑΝΕΝΑΣ Κορίνθιος βουλευτής δεν ασχολήθηκε με το σοβαρό αυτό θέμα. Ερώτηση στο υπουργείο έκανε μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Αυτό είναι το ένα γιατί …υπάρχει και συνέχεια!

Έχει τεθεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ένα ΣΟΒΑΡΟ θέμα που αφορά την ορεινή Κορινθία και αφορά τη δημιουργία αιολικού πάρκου.

Και για το θέμα αυτό ασχολήθηκε πάλι ο Βελόπουλος κάνοντας τη παρακάτω ερώτηση στον υπουργό:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 4-31.jpg

Οι Κορίνθιοι βουλευτές …δεν το είδαν και αυτό; Ποιος Κορίνθιος βουλευτής ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό και στη συνέχεια έστειλε δελτίο τύπου;

Σε γενικές γραμμές αυτό που βλέπουμε είναι οι Κορίνθιοι βουλευτές να στέλνουν που και που ανακοινώσεις στα ΜΜΕ για άλλα θέματα που θεωρούμε δεν τις διαβάζουν καν οι Κορίνθιοι. Θα τις χαρακτηρίζαμε ανακοινώσεις …τουλάχιστον ανούσιες!

Τα προβλήματα στην Κορινθία είναι αρκετά και σοβαρά αλλά οι Κορίνθιοι βουλευτές …μάλλον δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν!