…Το άλλο που είπε η υφυπουργός υγείας Μ. Γκάγκα για το νοσοκομείο Κορίνθου σε ότι αφορά τους πολίτες!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη μας ανάρτηση έφτασε στο σημείο να έρθει η υφυπουργός Μ. Γκάγκα στο νοσοκομείο Κορίνθου και να αναφέρει ότι «είναι θετική η εικόνα από το νοσοκομείο»!!!

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό!!!

Σε ένα άλλο σημείο της δήλωσής της ανέφερε: «Οι πολίτες εμπιστεύονται το σύστημα υγείας και εμπιστεύονται το νοσοκομείο Κορίνθου»!!!

Αυτή είναι η άποψή σας Μ. Γκάγκα!

Ακούστε όμως και τη δική μας άποψη!

Εμείς θεωρούμε ότι ο κόσμος περισσότερο φοβάται παρά εμπιστεύεται το νοσοκομείο Κορίνθου! Και ότι φτάνουν εκεί ασθενείς με κορονοϊό είναι ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικό και επίσης είναι το μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο στην Κορινθία!

Η ανάγκη τους κάνει να φτάσουν στο νοσοκομείο Κορίνθου και κάθε φορά καρδιοχτυπούν που μπαίνουν εκεί μέσα τόσο οι ασθενείς όσο και οι συγγενείς τους από τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που υπάρχουν και οφείλονται σε εσάς και στο υπουργείο που εκπροσωπείτε!

Το ότι υπάρχουν καλοί γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου δεν αμφισβητείται. Το ότι όμως δεν μπορούν να δουλέψουν εξαιτίας των ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ είναι η πραγματικότητα.

Αφήνουμε τώρα τους Κορίνθιους πολίτες να κάνουν τα σχόλιά τους

Και κλείνοντας υπενθυμίζουμε αυτά που γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:

-Ποια είναι η θετική εικόνα Μ. Γκάγκα;

-Που το νοσοκομείο Κορίνθου αυτή τη στιγμή έχει ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ;

-Που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ;

-Που το ποσοστό θνησιμότητας στη ΜΕΘ, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας (που δεν απάντησε κανείς), πλησιάζει το 100%;

Για τα παραπάνω Μ. Γκάγκα σας ενημέρωσε αναλυτικά ο Γρ. Καρπούζης που διοικεί το νοσοκομείο με αυτές τις ελλείψεις, ο οποίος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και δέχεται αυτή την κατάσταση αντί να σας τρίξει τα δόντια ή ακόμα και να απειλήσει με παραίτηση;

…Αλλά τι λέμε τώρα! Από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου όχι μόνο δεν βγάζουν ανακοινώσεις για τις ελλείψεις αυτές αλλά ούτε απαντούν σε σοβαρά δημοσιεύματα!

Από την άλλη χάνονται άνθρωποι σχεδόν καθημερινά στο νοσοκομείο Κορίνθου”.

ΣΣ. Σε ότι αφορά τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ …πέρα βρέχει! Καμία λύση από τους ίδιους στα σοβαρά προβλήματα! Ούτε ανακοινώσεις δεν βγάζουν για να καταγγείλουν έστω αυτές τις ελλείψεις!!!

Δήμας και Κόλλιας όμως δεν ξέχασαν να συνοδεύσουν την Γκάγκα στο νοσοκομείο και να φωτογραφηθούν μαζί της ακούγοντας …τα παράλογα που έλεγε! …Μήπως είναι μόνο για τις φωτογραφίες; Υποτίθεται και ο Δήμας είναι υφυπουργός! Τον άλλον Κορίνθιο υφυπουργό Ν. Ταγαρά δεν τον είδαμε να συνοδεύει την Γκάγκα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: Το “μπάχαλο” στο νοσοκομείο Κορίνθου -Τι έλεγε ο Μητσοτάκης για τους πολιτευτές διοικητές; -Ο Γρ. Καρπούζης …τι είναι; (βίντεο)