Ανακοίνωση από τη δημοτική φιλαρμονική Δερβενίου…

Από τη δημοτική φιλαρμονική Δερβενίου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 23η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο. – Ο.Τ.Α. (Πανελληνίου Συλλόγου Διευθυντών Αρχιμουσικών – Υπαρχιμουσικών Φιλαρμονικής Ορχήστρας) τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου.

Η συνέλευση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Βλάση Τσιώτου, ο οποίος επιπλέον επέδωσε στους Μαέστρους αναμνηστικά βιβλία από την ιστορία του τόπου μας .

Ακολούθησε  ο απολογισμός του 2023 και στη συνέχεια συζητήθηκε ως κεντρικό θέμα το ποια είναι τα θετικά αλλά και τα αρνητικά από την ένταξη των φιλαρμονικών, πανελλαδικά, στους δήμους.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δια Βίου Μάθησης ( και υπεύθυνος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου και Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου ) κ. Χρήστος Κολοκυθάς , ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δερβενίου κ. Γιάννης Ροδόπουλος  και ο π. Ιωάννης Γιαννακάς  , πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος του Ι.Ν.Αγιου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη παρουσία τους…»