ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ανακοίνωση (μαζί με φωτογραφία) του Τ. Γκιολή σε ακόμα ένα “τεράστιο” έργο για το νομό!

-…Γράφει ο ΤΑΡΖΑΝ

Ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις στο τμήμα Κορίνθου – Άργους. Φυσικά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής …δεν μπορούσε να λείπει …και φυσικά χωρίς να φωτογραφηθεί σε ένα ακόμα “τεράστιο” έργο για την Κορινθία!

Η ανακοίνωση (μαζί με την φωτογραφία) από την περιφέρεια Πελοποννήσου:

Και φυσικά δεν αρκεί η παραπάνω ανακοίνωση από την περιφέρεια!

Ο ίδιος ο Γκιολής το ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ΣΣ. Έχουν άδικο που του …τα χώνουν συνεχώς ακόμα και οι περιφερειακοί σύμβουλοι; (δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ντροπή!!! -…Τα άκουσε και πάλι ο Γκιολής! –«Ο αυτοθαυμασμός και το ψέμα συνεχίζονται!

Με την ευκαιρία υπενθυμίζω μία ανάρτηση της korinthiannews.gr που ανέφερε: “Ο Τ. Γκιολής είναι γνωστός και για την σοβαρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για παράνομη συνταγογράφηση, αλλά παρόλα αυτά συμμετείχε στο συνδυασμό του Π. Νίκα!

Ένα θέμα για το οποίο αποφεύγει την απάντηση την στιγμή που τον έχουμε προκαλέσει τόσες φορές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε!

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκιολής έχει ΕΜΜΙΣΘΗ συνεργάτιδά του την ίδια του την αδερφή!!!

…Ποιο είναι το παράδειγμα; Οι πολιτικοί μας να τακτοποιούν συγγενείς τους απολαμβάνοντας υψηλούς μισθούς τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες με γνώσεις και πτυχία και μένουν ΑΝΕΡΓΟΙ; Παράνομο δεν είναι! ΗΘΙΚΟ όμως είναι;”