ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Τραυματισμός ατόμου -Δυστυχώς επιβεβαιώνεται σύντομα ο δήμαρχος! (φωτο)

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται σύντομα ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Β. Τσιώτος σε αυτά που καταγγέλλει κάθε τόσο σχετικά με τη διάβρωση των ακτών.

Ο δήμαρχος έχει βγει και σε μεγάλα (αθηναϊκά) κανάλια και έχει πει ότι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση από τους αρμοδίους στο σοβαρό θέμα της διάβρωσης είναι σαν να “περιμένουμε να συμβεί το κακό”.

Το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών ας το δει επιτέλους σοβαρά η περιφέρεια Πελοποννήσου και τα αρμόδια υπουργεία!

Ήδη ένας άνθρωπος κινδύνευσε την περασμένη Κυριακή

Πιο συγκεκριμένα…

“Την, Κυριακή 7 Ιουλίου, σε παραλιακή πολυκατοικία στην οδό Αριστοναυτών στο Ξυλόκαστρο, λόγω διάβρωσης από τη θάλασσα, υποχώρησε το έδαφος σε βάθος δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα ένοικος, που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του!

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο άτυχος ένοικος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύεται.

Το τραγικό συμβάν είναι απόρροια της εκτεταμένης -και γνωστής εδώ και χρόνια σε όλους τους φορείς- διάβρωσης που παρατηρείται στην ακτογραμμή του Κορινθιακού, αλλά και της “εγκληματικής αδιαφορίας των αρμόδιων κρατικών φορέων” όπως τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στο lykavitos.gr

“Σήμερα κινδύνευσε η ζωή ενός ανθρώπου, αύριο θα πέσουν οι παραλιακές πολυκατοικίες σαν χάρτινοι πύργοι”, λέει αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος με τον σοβαρό τραυματισμό του ενοίκου…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο lykavitos.gr

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση στις 19 Μαρτίου 2024: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: “Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα” λέει ξεκάθαρα ο δήμαρχος! -…Πέρα βρέχει για τους Κορίνθιους πολιτικούς!

Επαναλαμβάνουμε: Και έχουμε τόσα χρόνια τους ίδιους βουλευτές -υφυπουργούς …που παρακολουθούν τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα της διάβρωσης που “καίει” τους κατοίκους, ειδικά στη Δυτική Κορινθία! Μόνο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια ξέρουν να δίνουν λίγο πριν τις εκλογές και μετά …να χάνονται! Τώρα που οι εκλογές πέρασαν …πάνε και οι συχνές προεκλογικές εμφανίσεις τους στο νομό! …Δυστυχώς αυτούς έχουμε!

Κ.Ν