“Ο Θρίαμβος Του Κυρίου μας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Θρίαμβος Του Κυρίου μας

31 Οκτωβρίου 2000

Σε όλους αυτούς που αγαπούν την Καρδιά Σου, δίνε τους συνεχώς αφορμή να λένε:

«Η Καρδιά του Κυρίου θα θριαμβεύσει τελικά.
Η Καρδιά του Κυρίου μοιάζει με θεία Λειτουργία,
που φέρνει την ειρήνη στο λαό του.
Η Καρδιά του Κυρίου είναι σταθερή,
βασιλεύει στα ύψη.
Ελάτε, ελάτε όλοι εσείς που αμφιβάλλετε ακόμη 
για το σωστό και το δίκαιο, ελάτε στον Κύριό μας
και θα ανθίσετε στην Καρδιά Του,
σκεφθείτε το καλά και μάθετε πως
η Καρδιά Του είναι το καταφύγιό σας …»

Ειρήνη σε σένα, λουλούδι Μου.

Πες Μου, υπάρχει στη γη μεγαλύτερη χαρά ή δόξα από την κατανόηση της δικής Μου Καρδιάς; Τι ικανότητες έχει ο άνθρωπος αν δεν φωτίσω Εγώ το νου του με το θεϊκό Μου φως της κατανόησης; Ο Άγιος Θεός που σου μιλάει τώρα και κυριαρχεί σε όλα, χορταίνει τη δίψα σου με τη μελωδία της Φωνής Του για να μεταδώσεις τα θεϊκά Tου λόγια σε όλα τα έθνη. Τι είναι τα λόγια Μου; Τα λόγια Μου είναι μυστική περισυλλογή, για να φωτιστεί ο νους σας με το Άγιο Πνεύμα και να εισδύσει στη θαυμαστή γνώση του Θεού.

Σε λίγο, θα επισκεφθώ τη γη. Ο Παντοδύναμος, Αυτός που οι περισσότεροι τον έχετε ξεχάσει, σου λέει, γενεά: Εγώ θα πω τον τελευταίο λόγο πάνω στη γη. Πολλοί από σας ρωτούν: «Πώς θα έρθει;» Στην ερώτηση αυτή, απαντώ:

«Δεν ξέρετε ότι από παλιά, από τότε που έβαλα τον άνθρωπο πάνω στη γη, ο θρίαμβος των ασεβών δεν διαρκεί πολύ; Ο θρίαμβος των ασεβών έχει σχεδόν τελειώσει γιατί θα τον καταπιεί ο Θρίαμβος Μου. Όπως το ραβδί του Ααρών που το μετέτρεψα σε φίδι και κατάπιε τα φίδια του Φαραώ, έτσι και ο Θρίαμβός Μου θα πλήξει και θα καταπιεί τον θρίαμβο των ασεβών, ώστε με αυτόν τον Θρίαμβο να υμνήσετε όλοι το Άγιο Όνομά Μου!

«Και τότε, θα βρεθώ ανάμεσα στους δικούς Μου… Κι εσείς θα οδοιπορήσετε με Μένα, τον Θεό σας, θα βαδίσετε μαζί Μου. Θα βαδίσετε μαζί με Εκείνον που κάποτε θεωρούσατε απρόσιτο… Θα μιλήσετε με Εκείνον που είχατε κάποτε  λησμονήσει, θα συνδιαλεχθείτε με την Θεότητά Μου, αφού Εγώ, ο Θεός, θα είμαι παρών στην καρδιά σας και θα σας φανερώσω, σαν καλός σύμβουλος, το δρόμο της Ζωής. Θα δώσω στην ψυχή σας εγκράτεια, σύνεση και δικαιοσύνη, ανδρεία και όσα χρειάζεται η ψυχή για να στολιστεί και να βαδίσει ανάμεσα στους αγγέλους Μου και μαζί Μου. Και τότε η Βασιλεία Μου θα αποκατασταθεί  πάλι στη γη.

«Ναι, μπορείτε να δείτε τον Θεό και σε τούτη τη ζωή. Μπορείτε να Με ατενίσετε όσο είστε ακόμη στη γη, ναι! Μπορείτε να εισχωρήσετε στα απόκρυφα μυστικά Εμού, του Θεού σας και Θεού όλων, και να Με κατέχετε όσο είστε ακόμη στη γη.

«Αυτή θα είναι η αρχή της καινούργια σας ζωής, αφού δεν θα Με γνωρίζετε μόνο εξ ακοής ή προφορικά κι από βιβλία αλλά σύμφωνα με την αλήθεια και μέσω μιας μετάνοιας που θα σας δοθεί με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος. Το να Με ατενίσετε είναι η ίδια η ζωή, αφού σας προσφέρει την αθανασία … Με αυτό τον τρόπο θα επισκεφθώ τη γη, παιδιά Μου.

«Καταλάβατε τώρα το μυστήριό Μου;»».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…