“Εκείνοι που κήρυξαν πόλεμο στον Σταυρό”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Εκείνοι Που Κήρυξαν Πόλεμο Στον Σταυρό

6 Ιουνίου 2000

Κοίτα, Βασούλα, το Έλεός Μου προσφέρεται σε όλους αυτούς που παρακαλούν τον Νυμφίο. Η Δικαιοσύνη Μου επιτρέπει σήμερα στο Έλεός Μου να πλησιάσει τους νεκρούς που η δυσωδία τους έφτασε στα ρουθούνια Μου, για να τους αναστήσει. Αυτό γίνεται από το Θείο Έλεος. Αλλά η Σωτήρια δύναμη του Ελέους λέει σε όλους το εξής:

Μην επιτρέπετε στην καρδιά σας να σας υπαγορεύει και να σας λέει: «Πώς είναι δυνατό ο Θεός να μιλάει τόσο πολύ σε τούτη τη γυναίκα;» Υποβιβάζουν με αυτό το Σπλαχνικό Μου Κάλεσμα. Με άλλα λόγια, υποβιβάζουν Εμένα. Η διαγωγή των ανθρώπων αυτών έχει ως πρότυπο τον τρόπο που σκέπτεται ο σημερινός κόσμος. Δεν διαβάσατε: «Ποιος μπορεί να κατανοήσει το Πνεύμα του Κυρίου, και ποιος μπορεί να Του δώσει συμβουλές; Ποιος Του έδωσε ποτέ κάτι ώστε το δώρο Του να φαίνεται σαν χρέος που επιστρέφεται;» Δεν έχετε αντιληφθεί πόσο πλούσιες και ανεξερεύνητες είναι η Σοφία Μου και η Γνώση Μου; Πώς μπορεί ένα απλό πλάσμα να τολμά να υψώνει τη φωνή και να δηλώνει ότι έφτασε στη ρίζα των αποφάσεών Μου ή των Έργων Μου, χωρίς να καταδικάζει τον εαυτό του; Συνεπώς, κόρη Μου, οτιδήποτε υπάρχει, προέρχεται από Μένα, κινείται από Μένα και υπάρχει από Μένα. 

Ναι, Βασούλα, σε κάλεσα και Μου αποκρίθηκες, ώστε να μιλήσεις για Μένα. Σε κάλεσα για να επιδείξω, όπως είπες, το Έλεός Μου, ώστε με αυτό το Θείο Κάλεσμα πολλοί αμαρτωλοί να συναισθανθούν τύψεις και να παρακινηθούν να συμφιλιωθούν μαζί Μου και να μετανοήσουν. Και τότε, όταν δουν τον τρόπο που σου φέρομαι και τις πολλές χάρες που σκόρπισα πάνω σου, κι άλλοι επίσης θα ελκυστούν από την Ευσπλαχνία Μου και θα αποφασίσουν να αλλάξουν ζωή και να αρχίσουν να ζουν μια αληθινή ζωή εντός Μου, ξέροντας πως από τη στιγμή που θα αποφασίσουν για Μένα, θα γευτούν κι αυτοί τη γλυκύτητά Μου. Οι προσευχές τους θα αυξηθούν και όσοι ζούσαν χωρίς προσευχή, θα μάθουν κι αυτοί να προσεύχονται αδιάλειπτα …

Ο Δημιουργός σου σού λέει σήμερα πως βρίσκει στη σιωπή σου την ανάπαυσή Του. Από τους αγαπητικούς στεναγμούς σου για Μένα, τον Κύριό σου και Θεό σου, δέχομαι στεφάνια ευωδιαστής δόξας. Από το ζήλο σου για τον Οίκο Μου, δέχομαι δοξολογία και το βάλσαμο της αγάπης σου ανακουφίζει το Σώμα Μου από τους βασανιστές Μου. Σα χρυσαφένιο ρυάκι, ωραίο να το βλέπει κανείς, θέλω να σε μεταμορφώσω για τα δικά Μου Μάτια, αγαπημένη Μου. Είμαι ο Δημιουργός σου και η Σωτηρία Σου.

Όχι, μπήκα στη ζωή σου χωρίς καμιά από μέρους σου αξία κι όμως Εγώ, όταν σε είδα, σε αγάπησα. Αποφάσισα να μη σου στερήσω τις χάρες Μου αλλά ούτε τον Σταυρό Μου. Για να σε οδηγήσω στο κέντρο της Καρδιάς Μου έπρεπε να σε μικρύνω, αλλά δεν σήκωσα ούτε ραβδί ούτε φωνή. Σε έφερα κοντά Μου με τη στοργική Μου συγκατάβαση..

Δεν πρόλαβες να αναγεννηθείς όταν το Πνεύμα Μου σε έκανε να φωνάξεις «Αββά!» Πλημμυρισμένο από χαρά, το Πνεύμα Μου, μαζί με Μένα και τον Πατέρα, σε ευλόγησε τριπλά και αμέσως μετά, συγκεντρώσαμε τις Ουράνιες Αυλές και τους είπαμε:

«Θα κερδίσουμε μεγάλη τιμή από την Αδυναμία. Η Νίκη θα είναι στο τέλος δική Μας, αλλά όταν μάθουν τα νέα εκείνοι που βλάπτουν την Εκκλησία, θα επιτεθούν με κακία στο παιδί Μας. Στίφη σκληρόκαρδων ανθρώπων θα δείξουν τις πονηρές καρδιά τους με αγριότητα, εκείνη όμως θα προσκολληθεί σε Εμάς και θα είναι φανερό σημάδι σε όλους αυτούς ότι ο Τριαδικός Θεός είναι μαζί της. Και παρότι θα φανεί στα μάτια τους για μια στιγμή σαν ζημιωμένη, θα διαπιστώσουν σύντομα πως οι δολοπλοκίες τους απέτυχαν.

«Θα προικίσουμε το πνεύμα της με θάρρος για το Σωτήριο Σχέδιο Μας και όταν μιλάει για Εμάς, θα μιλάει με αυθεντία επειδή θα υπακούει στη Βασιλική Μας Εντολή.

«Στην αρχή, οι αρμόδιοι δεν θα δίνουν σημασία σε αυτήν και στα λόγια Μας. Θα αγνοούν τα Βασιλικά Μας διατάγματα, ενώ η Εξουσία Μας θα απλώνεται μέσα από αυτήν σε όλα τα έθνη. Κι ενώ ο Οίκος Μας θα αρχίσει να ανακαινίζεται και να αναγεννιέται με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, ο κυβερνήτης του θηρίου, εκείνος που τολμά να Μας καταδικάζει, εκείνος που φέρεται στις ευγενικές καρδιές σαν σε εγκληματίες, θα επιτεθεί με μεγάλη δύναμη στο παιδί Μας και στο Εκλεκτό Μας Θέμα. Στην πραγματικότητα ο στόχος του θα είμαστε Εμείς, επειδή θα αντιληφθεί ότι ο Αγαπητικός Μας Λόγος εκθέτει σε κίνδυνο τον ίδιο και τους οπαδούς του, αφού θα τους ξεσκεπάζαμε μαζί με το μακροχρόνιο σχέδιό τους εναντίον της Εκκλησίας. Θα αποκαλύψουμε σε όλα τα έθνη ότι θα τα εξαναγκάσουν και θα τα αλυσοδέσουν για να τρέφουν τη μια μέρα με τη φυσιοκρατία και την άλλη μέρα με τον  ορθολογισμό, θα τους επιβάλουν το νόμο τους επειδή θέλουν να χαμηλώσουν τη Φωνή Μου.

«Και όπως λένε οι Γραφές, έτσι και θα γίνει. Οι Γραφές λένε:  ‘Τις σάρκες των αγίων σου και το αίμα τους τα σκόρπισαν γύρω από την Ιερουσαλήμ, κανείς δεν βρέθηκε για να τους θάψει.” Επειδή “το θηρίο   που ανεβαίνει από την Άβυσσο”, όπως λέει πάλι η Γραφή, “θα κάνει πόλεμο εναντίον τους, θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει. Τα πτώματά τους θα αφεθούν στον κεντρικό δρόμο της Μεγάλης Πόλης όπου σταυρώθηκε ο Κύριός τους. Αυτή συμβολικά λέγεται Σόδομα και Αίγυπτος.’

«Μια πολύ γνωστή πολυάνθρωπη πόλη του Χριστού, γνωστή με το όνομα αιώνια πόλη, δεν θα πάψει ποτέ να απορρίπτει τα Καλέσματά Μας, σαν τις απορρίψεις των Σοδόμων, κι όμως θα ισχυρίζονται πως είναι ανοιχτοί και μάλιστα ανοιχτοί στο Πνεύμα Μας. Θα γίνει όμως το αντίθετο. Θα σταυρώνουν όλα τα Λόγια Μου, καρφώνοντάς τα πάνω στο ξύλο. Και τότε, πολλοί ιερείς θα σταθούν δακρυσμένοι μπροστά στο θυσιαστήριο και κλαίγοντας με λυγμούς θα πουν!«Κύριε, μην αφήσεις να πέσει καταστροφή πάνω στον Οίκο Σου. Είδες την εκδικητικότητα εκείνων που έχουν ορκιστεί να εναντιωθούν σε όλους τους Άγιους Κανόνες Σου αλλά υποκρίνονται τους συνετούς για το καλό, όπως λένε, της ανθρωπότητας. Αυτά είναι τα τσακάλια που χλευάζουν την Θεότητά Σου και ρίχνουν φαρμακερά βέλη στην πίστη μας. Για να ενδυναμώσεις το λαό Σου και να ενδυναμώσεις και να προειδοποιήσεις τους ιερείς Σου, κατέβηκες με ένδοξη δύναμη ανάμεσά μας, κάνοντας τους ανέμους αγγελιοφόρους Σου και τους υπηρέτες Σου πύρινες φλόγες, για να Σε δοξάσουν. Τους διάλεξες για να φέρουν το Άγιο Όνομά Σου και να Το επιδεικνύουν, να Σε τιμούν δυναμώνοντας τους δικούς Σου και συνάζοντας ξανά το ποίμνιό Σου και να βοηθήσουν τον Οίκο Σου να ονομαστεί και πάλι: Οίκος προσευχής. Σε ευχαριστούμε για τη Σπλαχνική Σου Αγάπη και γιατί βρήκες τρόπο να μας ξυπνήσεις όλους από την αδιαφορία μας.

«Κοίτα όμως τώρα, τώρα που τα πτώματα γεμίζουν την πόλη Σου κι ενώ το θηρίο με τους οπαδούς του τα ποδοπατούν και χαίρονται και πανηγυρίζουν για το θάνατό τους, δες πώς χαίρονται κάθε φορά που οι αξιωματούχοι Σου βγάζουν αρνητική κρίση για τους εκλεκτούς Σου. Ως πότε το Αίμα του Χριστού ο οποίος, με το Πνεύμα του Θεού, πρόσφερε τον εαυτό Του άψογη θυσία στο Θεό, να καθαρίζει τη συνείδησή μας από τα έργα που οδηγούν στο θάνατο, για να μπορούμε να λατρεύουμε τον Ζωντανό Θεό; Πόσο καιρό θα χρειαστούν ακόμη οι αξιωματούχοι Σου να αντιληφθούν ότι με το να απορρίπτουν τις σπλαχνικές Σου παρεμβάσεις γίνονται, εν αγνοία τους συνεργάτες με τον κυβερνήτη του θηρίου και τους οπαδούς του;

«Κύριε Πολυεύσπλαχνε, βρήκες τρόπο να μας προειδοποιήσεις όλους γι’ αυτόν που ισχυρίζεται με καμάρι πως είναι Θεός. Δες όμως τώρα πώς επιτίθενται εναντίον Σου για να κλείσουν τα στόματα αυτών που Σε δοξολογούν. Κύριε μας και Ουράνιε Βασιλιά, σπεύσε σε βοήθειά μας! Φανερώσου με δύναμη αυτό τον καιρό της μεγάλης θλίψης.’ (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…